Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uzbudljivo ljeto uz trilere koji su osvojili svijet!

None Foto:

Majstor trilera i autor bestselera New York Timesa, Vince Flynn, donosi intrigantnu trilogiju romana koji će vas ostaviti bez daha

Vince Flynn, autor bestselera New York Timesa, upoznaje nas s mladim Mitchom Rappom na svom prvom tajnom zadatku.

Dva desetljeća nakon Hladnog rata islamistički terorizam je u usponu, a Zamjenik upravitelja za operacije, Thomas Stansfield, okuplja novi tim tajnih agenata – nevidljivih ljudi – koji će se suočiti s tom rastućom prijetnjom u inozemstvu prije nego što ona dosegne američko tlo. Nedugo nakon terorističkog napada Pan Am Lockerbie, Stansfieldova štićenica, Irene Kennedy, pronalazi savršenog kandidata.

Među tisućama onih koji oplakuju žrtve napada nalazi se Mitch Rapp, student i daroviti sportaš koji želi samo jedno – odmazdu. Nakon šest mjeseci intenzivne obuke Mitch će neprijatelju nanijeti zastrašujuću štetu, ostavljajući za sobom trag mrtvih tijela od Istanbula preko Europe pa sve do Beiruta. Ondje će američkom plaćeniku biti potrebna sva njegova vještina i snalažljivost kako bi preživio taj ratom razoreni grad i njegove smrtonosne terorističke frakcije.

Roman "Američki plaćenik" potražite u prodaji na svim kioscima, u poštanskim uredima i na mondo.hr za samo 59,90 kn. Svaki kupac na dar dobiva enigmatski magazin Bingo Plus.

Drugi roman iz trilogije "Ubojiti hitac" potražite u prodaji 21.7., a treći roman "Igre moći" od 4.8.

Komentiraj, znaš da želiš!