Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uzela štićenicima 136.000 kn, dala otkaz i pobjegla iz zemlje

None Foto: Vecernji

Pavlović je prošle godine, nakon dojave sumnje u malverzacije, dala otkaz i odselila se u Veliku Britaniju. Izabrana je na mjesto ravnateljice u vrijeme SDP-ove Vlade. Bivša je vijećnica u Gradskom vijeću SIska.

Protiv bivše ravnateljice državnog Centra za rehabilitaciju Komarevo Ivane Pavlović (40) te još jedne 42-godišnje djelatnice sisačko-moslavačka policija je podnijela kaznenu prijavu zbog sumnje da su, u odvojenim slučajevima, prisvojile 136.000 kuna od korisnika Centra, piše Večernji list.

Policijski automobil U DOMU U SISKU Krale novac ljudi s posebnim potrebama, uzele 137.000 kn

Policija je istraživenjem utvrdila kako je Pavlović, tada ravnateljica Centra, u kolovozu 2015. preuzela i za sebe zadržala novac tada već pet preminulih korisnika, kao i novac jedne korisnice koji je ona dobila nakon prodaje nekretnine.

Pavlović je prošle godine, nakon dojave sumnje u malverzacije, dala otkaz i odselila se u Veliku Britaniju. Inače je bila izabrana na mjesto ravnateljice u vrijeme SDP-ove Vlade. Ujedno je i bivša SDP-ova vijećnica u Gradskom vijeću Siska.

Druga djelatnica osumnjičena je da je od 50 korisnika uzela 126.049 kuna. Djelatnica je odmah dobila otkaz. Policija je kaznene prijave protiv dviju djelatnica dostavila nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Komentari (34)
  • Pa to je normalno u drzavi gdje su politicari i sudovi LEGALIZIRALI kradu,ugledala se zena na.politicare, oni pokrali milijarde ne milione kuna,,i svi slobodno setaju.

    10. 4. 2019,   10:46
  • Pa kaaaaaak. Skojevka pa krade?

    10. 4. 2019,   10:49
  • Hm, nezgodno je to. Kada si SDP-ovac..... ta nećeš pobjeći u Međugorje.

    10. 4. 2019,   10:44