Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uzimala novac: Djevojka (20) vršnjakinju prisiljavala na seks

None Foto: Davor Puklavec/PIXSELL

Split: Osumnjičena Splićanka (20) je od listopada prošle godine pa do sredine ožujka lažnim obećanjima i prijetnjama tjerala vršnjakinju na seks za novac

Splitska policija pritvorila je 20-godišnjakinju iz Splita i njenog četiri godine starijeg nevjenčanog supruga iz Segeta zbog kaznenog djela trgovanja ljudima. Osumnjičena Splićanka je od listopada prošle godine pa do sredine ožujka lažnim obećanjima i prijetnjama tjerala vršnjakinju na seks za novac. Djevojci je obećala pomoći pri osamostaljenju, a ona je zauzvrat trebala pružati seksualne usluge i davati joj novac. 

Nesretnu djevojku je u listopadu nagovorila i na krađu zlatnine iz djedove kuće. Nakit je svodnica potom prodala i kupila si auto, koji je služio i za razvoženje oštećene do klijenata. Iznajmila je i stan u Splitu u koji je uselila vršnjakinju i zapovjedila joj da tu prima mušterije. 

Djevojka se nekoliko puta pokušala usprotiviti, ali bi joj "prijateljica" zaprijetila da će svima kazati čime se bavi. Oštećena je nastavila s pružanjem usluga, a sav novac davala poduzetnoj Splićanki. 

Njen nevjenčani suprug je djevojku dvaput odvezao na gažu, pa se i njega sumnjiči za trgovanje ljudima, za što je predviđena kazna od jedne do deset godina zatvora.

Komentari (44)
  • A ja mislila da su curke od dvadeset godina još mlade, vesele, neopterećene djevojke, tek završile školu, treba da se malo izludiraju... a ono trgovina ljudima, ucjena, prostitucija, krađe,prijetnje....Kakav će joj biti tek nastavak "karijere "?

    14. 6. 2013,   13:06
  • Svodnica nemoralna,što nije sebe bacila na "tržište".??

    14. 6. 2013,   13:18
  • Kuda ide ovaj svijet ??? Neznam što bi rekla stvarno sam u šoku i nevjerici :(:(

    14. 6. 2013,   13:30