Obavijesti

News

Komentari 59

Uživajte i ne čekajte da vam crni oblaci zaklone Sunce...

Uživajte i ne čekajte da vam crni oblaci zaklone Sunce...
8

Uživajte u suncu, ljeto još nije gotovo. Sljedećih dana bit će i malo oblaka, ali na Jadranu uglavnom sunčano. Za srijedu i četvrtak za Jadran javljaju djelomice sunčano, dovoljno da još uhvatite malo boje

VIDEO

Iako prognoze kažu da će Donald Trump baciti atomsku bombu u srce uragana i da će Amazonija nakon požara postati plodna kao Slavonija, ove djevojke pokazuju da se s osmijehom treba suočiti sa svim crnim oblacima. 

Kojih, nasreću, barem idućih nekoliko dana neće biti na horizontu.

Uživajte u suncu, ljeto još nije gotovo. Sljedećih dana bit će i malo oblaka, ali na Jadranu uglavnom sunčano. Temperature do 33 stupnja.

Za srijedu i četvrtak također javljaju stabilno vrijeme, na Jadranu djelomice sunčano, ali dovoljno da još uhvatite malo boje.

Vrijeme u utorak

U unutrašnjosti djelomice sunčano, no ne i posve stabilno pa su osobito poslijepodne uz prolazno više oblaka lokalno mogući pljuskovi i grmljavina. Na Jadranu sunčanije te uglavnom suho.

Vjetar na kopnu većinom slab, pa će ujutro mjestimice biti magle. Na moru slab do umjeren burin, a potom sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Najniža jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 25, a najviša dnevna većinom od 28 do 33 °C.

Iako se ljeto bliži kraju, plaže u Primištenu i dalje su pune gostiju

Vrijeme za srijedu, četvrtak i petak

Djelomice sunčano te na Jadranu uglavnom suho. U unutrašnjosti će biti promjenljive naoblake, tek rijetko uz lokalno jači razvoj oblaka i poneki pljusak praćen grmljavinom i to uglavnom u središnjim i gorskim predjelima.

Ujutro je mjestimice moguća magla, većinom u kopnenim predjelima no nije isključiva ni ponegdje na obali i otocima. Vjetar većinom slab, na Jadranu povremeno noću i ujutro umjeren burin, a danju sjeverozapadnjak i jugozapadnjak.

Temperatura zraka neće se mnogo mijenjati, piše DHMZ.

Iako se ljeto bliži kraju, plaže u Primištenu i dalje su pune gostiju
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk