Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživajte i ne čekajte da vam crni oblaci zaklone Sunce...

None Foto: 8

Uživajte u suncu, ljeto još nije gotovo. Sljedećih dana bit će i malo oblaka, ali na Jadranu uglavnom sunčano. Za srijedu i četvrtak za Jadran javljaju djelomice sunčano, dovoljno da još uhvatite malo boje

Iako prognoze kažu da će Donald Trump baciti atomsku bombu u srce uragana i da će Amazonija nakon požara postati plodna kao Slavonija, ove djevojke pokazuju da se s osmijehom treba suočiti sa svim crnim oblacima. 

Kojih, nasreću, barem idućih nekoliko dana neće biti na horizontu.

Uživajte u suncu, ljeto još nije gotovo. Sljedećih dana bit će i malo oblaka, ali na Jadranu uglavnom sunčano. Temperature do 33 stupnja.

Za srijedu i četvrtak također javljaju stabilno vrijeme, na Jadranu djelomice sunčano, ali dovoljno da još uhvatite malo boje.

Vrijeme u utorak

U unutrašnjosti djelomice sunčano, no ne i posve stabilno pa su osobito poslijepodne uz prolazno više oblaka lokalno mogući pljuskovi i grmljavina. Na Jadranu sunčanije te uglavnom suho.

Vjetar na kopnu većinom slab, pa će ujutro mjestimice biti magle. Na moru slab do umjeren burin, a potom sjeverozapadnjak i jugozapadnjak, javlja Državni hidrometeorološki zavod.

Najniža jutarnja temperatura zraka u unutrašnjosti od 15 do 20, na Jadranu od 20 do 25, a najviša dnevna većinom od 28 do 33 °C.

Iako se ljeto bliži kraju, plaže u Primištenu i dalje su pune gostiju | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Vrijeme za srijedu, četvrtak i petak

Djelomice sunčano te na Jadranu uglavnom suho. U unutrašnjosti će biti promjenljive naoblake, tek rijetko uz lokalno jači razvoj oblaka i poneki pljusak praćen grmljavinom i to uglavnom u središnjim i gorskim predjelima.

Ujutro je mjestimice moguća magla, većinom u kopnenim predjelima no nije isključiva ni ponegdje na obali i otocima. Vjetar većinom slab, na Jadranu povremeno noću i ujutro umjeren burin, a danju sjeverozapadnjak i jugozapadnjak.

Temperatura zraka neće se mnogo mijenjati, piše DHMZ.

Iako se ljeto bliži kraju, plaže u Primištenu i dalje su pune gostiju | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Tema: Hrvatska

Komentari (59)
  • Za vrijeme jednodnevnog sunčanja na moru, zamislite moja zakonita polovina zaprijetila mi je da će mi na naočale staviti štitnike. Moja malenkost je samo malo ispod oka zagledavala u dobrostojeće i dobrodržeće dame.

    26. 8. 2019,   16:56
  • 2 mjeseca kiša nikako da padne i dalje je sahara ,,,more danas vruće puno turista kao da je sredina srpnja a ne kraj kolovoza

    26. 8. 2019,   17:13
  • Desetka za slike! Već sam zaboravio kako izgledaju cure na moru na slikama bez da "srede" slike.

    26. 8. 2019,   16:58