Obavijesti

Promo sadržaj

Uživajte u slobodi koju pruža dugotrajno glatka koža

Uživajte u slobodi koju pruža dugotrajno glatka koža
4

Vrijeme je da bolnim i kratkotrajnim metodama uklanjanja dlačica kažete „STOP“. U 21. stoljeću beauty tretmani su napredniji no ikad, stoga je vrijeme da razmislite o IPL-u koji nikad nije bio popularniji i dostupniji

Prve asocijacije na uklanjanje dlačica su vjerojatno bol, a zatim i frustracija što glatka koža nakon brojnih tretmana traje vrlo kratko. Veliki broj žena muku muči s bolnim i ne baš dugotrajnim metodama uklanjanja dlačica – to je činjenica. Upravo su bolne i neučinkovite metode potaknule sve veći broj žena da razmišljaju o IPL tretmanima uklanjanja dlačica. Novi Philips Lumea Prestige omogućuje svilenkasto glatku kožu tjednima.

Jednostavno rješenje za dugotrajno glatku kožu

Philips Lumea Prestige pruža smanjenje do 92% dlačica u samo 3 tretmana. Istraživanja pokazuju značajno smanjenje dlačica u samo 3 tretmana. Nakon četiri tretmana moći ćete uživati u slobodi glatke kože do dva mjeseca između tretmana. Pomoću različitih nastavka dizajniranih za optimalne rezultate jednostavno i brzo će te ukloniti dlačice na svakom području tijela. Senzor SmartSkin predlaže najbolju postavku za vašu nijansu kože, prilikom svake upotrebe, stoga nećete morati razbijati glavu koje postavke odabrati za vaš tip kože. Osim toga, vrlo se lako i sigurno koristi. Odaberete odgovarajuću postavku energije za svoju nijansu kože uz automatski savjetnik za postavke i možete krenuti! Cijeli tretman tijela traje svega 15 minuta, a rezultati su dugotrajni. Lumea Prestige ima i ugrađen UV filter čime osigurava maksimalnu zaštitu kože. Osim toga, korištenje samog uređaja je potpuno bezbolno i ne uzrokuje nikakve iritacije kože koje se, s druge strane, javljaju prilikom nekih klasičnih najčešće korištenih metoda uklanjanja dlačica.

Ovaj je inovativni proizvod podržala i naša poznata dermatovenerologinja i vlasnica Poliklinike Nola, dr. Ivana Nola, koja potvrđuje kako je Philips Lumea IPL uređaj za uklanjanje dlačica, potpuno siguran za svačiju kožu. „I sama sam isprobala uređaj i uistinu mogu stati iza njega i preporučiti ga svim ženama koje se dugotrajno žele riješiti dlačica.“ -kaže dr. Nola.

Philips Lumea rezultat je 14 godina istraživanja tvrtke Philips i razvijen je iz profesionalne IPL tehnologije. Uz više od 1,5 milijuna korisnika diljem svijeta, Lumea je idealno rješenje za sprječavanje ponovnog rasta dlačica.

Novi Philips Lumea Prestige potražite u svim Elipso prodavaonicama ili Elipso webshopu uz 100 dana jamstva povrata novca. Više možete saznati ovdje.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.