Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Panenić 'pucao' od smijeha dok je govorio o problemu banana

None Foto: YouTube

Banane su sad između 12 i 14 po kilogramu. Što su razlozi? Kažu da je razlog politička nestabilnost u Hrvatskoj, rekao je Panenić i prasnuo u smijeh...

U gluho doba noći, negdje oko tri ujutro, Tomislav Panenić (MOST) pokušao je problematizirati poskupljenje banana. Nije mu baš išlo...:

- Vjerojatno je svatko od nas uživao u bananama, ali to je prošlo. Ako niste primijetili, banane su poskupile. Cijena je porasla za 46 posto što je, morate priznati, podataka koji ne bismo željeli ni za jedan artikl da se dogodi. Banane su sad između 12 i 14 po kilogramu. Što su razlozi? Kažu da je razlog politička nestabilnost u Hrvatskoj, rekao je Panenić i prasnuo u smijeh.

HRPA REPLIKA, BANANE; SMIJEH... Cjelonoćni cirkus u Saboru: 'Ovo je nasilje, radimo 16 sati'

- Kolegice i kolege, pogledajte se sad međusobno i nek nas narod gleda, poručio mu je Željko Reiner.

Panenić se pribrao i nastavio svoj govor o bananama:

- Kažu da je razlog politička nestabilnost u Hrvatskoj uzrokovana smjenom izvanrednog povjerenika Vlade u Agrokoru također jedna od uzroka zajedno s vremenskim neprilikama koje su pogodile područje Dalmacije što je uzrokovalo probleme u lukama..., govorio je Panenić.

Cirkus započeo Buljevim flasterom

Cirkus u Saboru počeo je kada je za govornicu s flasterom na ustima izašao Miro Bulj (Most). Tako simbolično je želio pokazati kako će izgledati rasprave nakon što se usvoji izmijenjeni poslovnik koji predlažu vladajući. Predsjedavajući Željko Reiner se smješkao, a iz klupa se čulo dobacivanje "nemoguće da on šuti", "koliko će izdržati". Bulj je nakon minutu i 20 sekundi skinuo flaster i počeo svoje petominutno izlaganje.

- Flaster poslovnikom smanjuju se prava saborskih zastupnika što podsjeća na totalitarna vremena. Ovog se ne bi posramio ni Mao Ce-tung. Sramotno je da u pola noći otvorimo raspravu o poslovniku - rekao je. Poručio je vladajućima da im neće zabraniti govoriti.

- Gospodo, nećete. Je l' vas sram? - upitao je vladajuće.

 

Komentari (193)
  • jel tu marihuanu koju puše tamo u noćnoj isto mi plaćamo??

    2. 3. 2018,   09:56
  • I imate razloga za cerenje... ne radite ništa osim štete a najgluplji narod na svijetu, umjesto da vas ovakve porazbuca jednom za sva vremena i za primjer drugima, za to boli spolovilo... što i nije čudno inače ne bi bio najgluplji...

    2. 3. 2018,   09:52
  • I ja bi pucao od smijeha da dobijam pare za cirkusiranje...

    2. 3. 2018,   10:55