Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uživao u zatvoru: Epstein je iz ćelije naručivao ženske gaćice?

None Foto: Profimedia

Ostaje misterij kako su mu zaposlenici dopustili da kupi žensko rublje, s obzirom na optužbe zbog kojih je pritvoren. Sve upućuje na to da je Epstein u zatvoru bio pod posebnim tretmanom

Izvješće šerifa okruga Palm Beach otkrilo je da je preminuli seksualni predator Jeffrey Epstein (66) kupio dva para malih ženskih gaćica dok je služio kaznu u zatvoru.

Miami Herald došao je u posjed zapisa koji su pokazali što je sve Epstein kupovao dok je 13 mjeseci proveo u floridskom zatvoru.

Prema zapisniku, Epstein je između 30. lipnja 2008. do 22. srpnja 2009. potrošio 2.000 američkih dolara na 800 šalica kave, sedam boca šampona i 22 zubne paste i stotine skupih slanih grickalica i čokoladica.

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS/PIXSELL

Također je kupio dva para ženskih gaćica veličine 5. Nepoznato je zašto je Epstein kupio ženske gaćice pošto je veličina premala da ih sam odjene, no još je veći misterij kako su mu zatvorski službenici dopustili da kupi žensko rublje, s obzirom na optužbe zbog kojih je bio u zatvoru. 

Jeffrey Epstein appears in a photo taken for the NY Division of Criminal Justice Services' sex offender registry KONAČNI REZULTATI OBDUKCIJE Epstein se ipak objesio, smrt su proglasili samoubojstvom

Sve upućuje na to da je Epstein u zatvoru bio pod posebnim tretmanom i da je čak i uživao dok je bio u njemu.

Jeffrey Epstein at Harvard | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Prema zapisima, Epsteinu je bilo dopušteno da napusti svoju ćeliju i putuje automobilom, kad je god to poželio.

Podsjetimo, multimilijunaš i osuđeni seksualni prijestupnik koji je čekao suđenje zbog optužbi za trgovinu seksualnim robljem, pronađen je mrtav u njujorškom zatvoru, navodno u svojoj zatvorskoj ćeliji. 

FILE PHOTO: Geoffrey Berman points to a photograph of Jeffrey Epstein in New York NAŠLI GA U ĆELIJI Rezultati obdukcije: Epstein se u ćeliji objesio ili su ga zadavili

Smrt osramoćenog milijardera jučer je ipak i službeno proglašeno samoubojstvom vješanjem.

Jeffrey Epstein & El Chapo Are Both In This Same Jail In Manhattan | Autor: Profimedia Foto: Profimedia Jeffrey Epstein i El Chapo su oboje bili u istom zatvoru na Manhattanu

Ozljede su ranije upućivale na to da se objesio ili je zadavljen jer su rezultati obdukcije pokazivali da mu je slomljeno nekoliko vratnih kralježaka.

Glavni državni odvjetnik William Barr zatražio je u utorak ostavku nadzornika saveznog zatvora i osudio "ozbiljne nepravilnosti" u zatvoru. 

Jeffrey Epstein appears in a photo taken for the NY Division of Criminal Justice Services' sex offender registry U FRANCUSKOJ Skupina za zaštitu prava djece traži istragu protiv Epsteina

Mediji su pisali kako stražari nisu dovoljno često provjeravali Epsteina te da su ga ostavili samog na tri sata, a sada je i službeno pokrenuta istraga oko njegove smrti.

Epsteinu su nekoć prijatelji bili predsjednik Donald Trump i bivši predsjednik Bill Clinton.

Komentari (29)
  • Najžalosnije je to što će priča o samoubojstvu biti prihvaćena bez većih osporavanja. Naravno, zahvaljujući cenzuri, zastrašivanju, ovakvim propagandnim pričama i sličnim prokušanim metodama.

    18. 8. 2019,   16:17
  • Lik je godinama vodio biznis i obogatio se na prostituciji, američkim "uglednicima" ostvarivao naj bolesnije snove. Imao popis i snimke učesnika. Nitko nije nikad reagirao a sad osvanuo mrtav. Kud ćeš veće zacjere od ove.

    18. 8. 2019,   16:37
  • Novac cuda radi...ne samo u Hrvatskoj kako nam se prezentira...

    18. 8. 2019,   16:22