Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uznemirujući video! Andrejevo tijelo Drina odnijela čak 15 km

None Foto: Screenshot/atv

Tijelo je primijetio ribar Abdulah Hasanović dok je šetao pored rijeke. Odmah je obavijestio nadležne službe. Skakač Andrej Beuc iz Slovenije je nestao 7. kolovoza

Spasioci su nakon nekoliko dana potrage u četvrtak u Drini našli tijelo Andreja Beuca, Slovenca koji je nestao nakon soka u rijeku. Tijelo je pronađeno oko 11.20 sati na području Kozluka čak 15 kilometara sjevernije od Zvornika. Tijelo je primijetio ribar Abdulah Hasanović dok je šetao pored rijeke. Odmah je obavijestio nadležne službe.  

Foto: Promo

- Šetao sam s psom i bilo mi je čudno da se ne odmiče od obale. Lajao je i kad sam došao do njega vidio sam nešto što mi je prvo sličilo na lutku. Kada sam pogledao bolje, vidio sam da je riječ o tijelu. Odmah sam pozvao policiju - rekao je Hasanović.

U potrazi za skakačem koji je nestao 7. kolovoza sudjelovali su i ronioci iz Slovenije.

Beuc je nakon skoka sa visine od 20 metara sa mosta Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića izronio, ali je potom nestao u vode. Uzrok nesreće se istražuje, a pojavile su se i sumnje da je nesretnog skakača pod vodu možda povukao veliki som.

Foto: 24sata.hr

Beuc, koji je inače bio i profesionalni padobranac, nastupio je na natjecanju u skokovima, koje je organizirano u okviru manifestacije "Zvorničko ljeto", piše Kurir.

OPREZ! UZNEMIRUJUĆI SADRŽAJ! Na internetu se pojavio i video na kojem se vidi kao njegovo tijelo izvlače iz vode. 

Komentari (101)
  • lešinari maknite taj video,imajte imalo poštovanja prema njemu i njegovim najmilijima.

    12. 8. 2016,   09:35
  • Sramota za panjeve u redakciji da stavljaju ovakav video !!!

    12. 8. 2016,   09:38
  • E pa zbilja ste jadni da jadniji ne mozete biti s ovim videom.Postovanja prema preminulom, empatije prema obitelji nemate mrve.

    12. 8. 2016,   09:48