Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Uzor mu je serijski ubojica: U vrećama našli 3 tijela, ima još?

None Foto: REUTERS/PXL 4

Nakon što su otkrili tijelo u garaži u Clevelandu, postavili su zasjedu. Uhitili su muškarca (35) koji im je dao naslutiti da ima još žrtava te da je opčinjen Sowellom

Američka policija pronašla je tri tijela zamotana u plastične vreće u predgrađu Clevelanda. U nedjelju je potraga nastavljena jer sumnjaju kako ih ima još. Gradonačelnik Gary Norton rekao je kako su uhitili 35-godišnjaka kojega sumnjiče za ubojstvo. Registrirani seksualni prijestupnik fasciniran je serijskim ubojicom Anthonyjem Sowellom. 

- Istražiteljima je rekao neke stvari zbog kojih vjerujemo da je bio pod njegovim utjecajem - rekao je. 

Šef policije Mike Cardilli rekao je kako su tijelo žene pronašli u petak u garaži, a još dva tijela u subotu. Jedno je bilo u dvorištu, a drugo u podrumu napuštene kuće. Za druga dva tijela nisu sigurni kojega su spola. Svi su ubijeni prije šest do deset dana. Tijela su bila u fetalnom položaju u nekoliko vreća. Nakon što su pronašli prvo tijelo postavili su zasjedu u koju je sumnjivac pao. 

- Vratili smo se tražiti još tijela zbog nekih stvari koje nam je rekao  - otkrio je Cardilli. Pretražili su i napuštene kuće tri bloka dalje, a potragu će još proširiti, piše USA Today

- Molimo se Bogu da je ovo sve - dodao je.

Podsjetimo, Anthony Sowell (51) osuđen je za ubojstvo 11 žena. U njegovu domu su 2009. pronašli ljudske ostatke. Lubanju jedne žene pronašli su u kanti, a ostala tijela su bila zakopana u vrtu ili sakrivena u plastičnim vrećama. Neke žrtve je prije ubojstva silovao. U Zatvoru u Ohiju čeka izvršenje smrtne kazne.

Ubio i silovao 11 žena: Žao mi je, ali to nisam bio tipični ja

Komentari (26)
  • Ma ne bi mu ja dao smrtnu kaznu , za njega je rješenje doživotni zatvor , tamnica , nek si sam presudi

    21. 7. 2013,   13:54
  • Mogu oni njega ubiti, ali 11 obitelji živi bez žene,majke,sestre... :(

    21. 7. 2013,   13:49
  • ma kakva smrtna kazna, neka trune u zatvoru i omogućiti redovite posjete palicama

    21. 7. 2013,   13:36