Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vandali u Zadru razbili kombi srpskog pjevača Saše Matića

None Foto: Marko Jurinec/Pixsell

Incident se dogodio u nedjelju u ranim jutarnjim satima nakon koncerta srpskog pjevača Saše Matića u obližnjem klubu. Na vozilu je razbijeno vjetrobransko staklo

Više nepoznatih počinitelja je u nedjelju u 5 sati ujutro kamenjem oštetilo kombi srbijanskih oznaka koji je bio parkiran u Ulici Kolovare u Zadru. Vandali su na kombiju razbili vjetrobransko staklo. 

Kako doznaje portal 057info, radi se o vozilu srbijanskog pjevača Saše Matića koji je imao nastup u obližnjem noćnom klubu. Kombi je koristilo osoblje koje je pjevača pratilo na koncertu. 

Protiv nepoznatih počinitelja podnijeta je kaznena prijava Državnom odvjetništvu.

Komentari (786)
  • OTKAKO su srbi zapalili Hrvatske zastave u beogradu, četnik šešelj drži govore , njihova omladina najavljuje da će iduće godine biti u Kninu , službena politika srbije umjesto da udari po takvim terorističkim prjetnjama oni ih u tome podržavaju prema tome NE preporučam srbima da u ovoj napetoj situaciji zahtjevaju da neće biti dobrodošli u Hrvatsku ! Ovo će biti još i gore dok oni sami u svojoj državi ne sruše vlast koja i dalje podržava velikosrpske planove i zagovara četništvo !

    31. 8. 2015,   12:35
  • razbili su I meni srpski vandali I auto... I kucu zapalili ..I rodbinu pobili I masakrirali, novinari sto o tome ne pisete malo jos mi nisu stetu nadoknadili!!

    31. 8. 2015,   12:07
  • ..Ma da , ovo se moglo svuđe desiti , neki neodgovorni klinci..dešava se to i kod nas, pa Kurir raspali po Crnogorcima , pun zlobnih textova , a tek komentatori, mržnja , bijeda , jad..!!

    31. 8. 2015,   15:13