Obavijesti

News

Komentari 496

Vaso se vraća na velika vrata: Kolinda se uzda u kompilatora

Vaso se vraća na velika vrata: Kolinda se uzda u kompilatora
1

VAPAJ ZA POMOĆ: HDZ očito bez Vase (kako od milja Brkića zovu njegovi kolege suborci) ne može. No dio kolega nije uvjeren da je Plenkoviću ovo “pametan” potez

VIDEO

U HDZ-u zvone zvona za uzbunu. Nakon afera, javnog neslaganja i zahlađivanja odnosa, predsjednik stranke i sukandidatkinja na predsjedničkim izborima Kolinda Grabar Kitarović zavapili su za pomoći Milijana Brkića.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

grljenje i ljubljenje kandidata nakon rezultata izbora 01:01

Potpredsjednik Sabora i nekad veliki uzdanik Tomislava Karamarka trebao bi HDZ spasiti od novog scenarija “crnog labuda”. U HDZ-u se zna da je Milijan Brkić njihov čudotvorac na terenu. On zna kako pokrenuti i potaknuti stranačku mašineriju do izborne pobjede. Iza njega su mnoge nesuglasice s predsjednikom Andrejom Plenkovićem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon izbijanja afere SMS, njegovo ime se spominjalo i kod afere Elitna prostitucija, kao i Karlovačka banka, pa navodno plagiranje diplomskog rada... Sve sumnje i optužbe od Brkića su se odbijale kao meci od Terminatora, a kad se oko njega dizala najveća bura, on si je nabavio “Fat Boya” (motocikl Harley-Davidson) i gumama laštio zagrebački asfalt. HDZ očito bez Vase (kako od milja Brkića zovu njegovi kolege suborci) ne može. No dio kolega nije uvjeren da je Plenkoviću ovo “pametan” potez.

'Tko kaže da će mi pomoći?'

- U stranci pripremaju lijek, a ne znaju uzrok bolesti. Aktiviranjem Milijana Brkića žele aktivirati dijasporu, no nitko nije napravio prave analize da uvide gdje su točno omašili - pojašnjava nam ugledni HDZ-ovac što se trenutačno događa u još najjačoj stranci u zemlji.

Adut iz rukava: Milijan Brkić ušao je u predsjedničin stožer
Adut iz rukava: Milijan Brkić ušao je u predsjedničin stožer

- Iz središnjice stranke šalju sulude naputke kako potaknuti ljude na glasovanje, no ne shvaćaju da ljude više ne možete natjerati da izađu na izbore. Živo im se fućka za Plenkovića koji se baca na glavu za Kolindu jer misle da ona nije kandidat vrijedan toga i da to radi samo kako bi spasio sebe - plastično nam pojašnjava ovaj utjecajni HDZ-ovac. Zbog svega što se događalo između Plenkovića i Brkića navodi kako dio kolega u stranci smatra da si Plenković angažiranjem Brkića radi medvjeđu uslugu.

- Dio kolega nije siguran je li angažiranje Brkića pametan potez za Plenkovića. Ne znaju hoće li mu to više štetiti nego koristiti. Svi znaju da Brkić njemu blago rečeno nije sklon, a i Kolinda mu nije najdraža kolegica, jer kad su izbile afere, nije mu se javljala na telefon. Ne znam zašto misle da će se sad potrgati za njih - dodaje naš izvor. Dio naših sugovornika tvrdi da je Plenković bio prisiljen politički oživiti svog zamjenika.

HDZ svim silama na 5.siječnja 

- Kolinda je tražila da Brkić uđe u njen stožer i praktički ga preuzme iako ne službeno. Još u izbornoj noći tražila je da se šef HDZ-a Plenković makne iz kampanje na dva tjedna. Brkić je odmah predložio Domagoja Bebića koji će raditi na strategiji s njim te Zorana Tomića koji će biti zadužen za pripremu za sučeljavanja - rekao nam je sugovornik iz vrha HDZ-a. Istaknuo je kako su se u četvrtak na Pantovčaku sastala sva najutjecajnija imena u stranci sa stožernom ekipom HDZ-ove kandidatkinje. Dodao je da je sastanak bio težak.

'Brkić će raditi na mobiliziranju dijela birača u BiH i dijaspori'
'Brkić će raditi na mobiliziranju dijela birača u BiH i dijaspori'

- Strategija će svakako biti dobiti Škorine birače, ali i ukazivanje na to tko je SDP-ov kandidat za predsjednika Zoran Milanović te ukazivati na greške koje je radio dok je bio premijer - govori naš sugovornik. Plenković se, neki smatraju, s Brkićem ograđuje od mogućeg poraza i svoje krivnje, no naš sugovornik kaže kako je Brkić u ‘win- win’ poziciji.

- Ako Kolinda Grabar Kitarović izgubi ove izbore može reći da je prekasno uključen u stožer, a ako pobijedi onda može zasluge pripisati sebi - zaključio je naš sugovornik.

 
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 496
VIDEO

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu
UOČI DRUGOG KRUGA

Milanović pozvao TV kuće da organiziraju zajedničku debatu

'Poštujući građane i interes svih nacionalnih televizija koje žele organizirati debatu predsjedničkih kandidata, predlažem im - dogovorite i organizirajte zajedničku debatu', poručio je Milanović

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati
'VRIJEDE DRUGA PRAVILA'

'Osjećam se jadno': Tisuće u bolnicama nisu mogli glasovati

Da se i u bolnicama, pogotovo u doba digitalizacije, može organizirati i glasovati govore iskustva drugih država. Ipak, kod nas to nije bilo moguće, što govore iskustva pacijentica
Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost
ZNAKOVITE PORUKE NA FEJSU

Milanović: Ja sam zreo za ovo; Kolinda: Pobjeđujemo bahatost

Pobjednik prvog kruga izbora istaknuo je da nitko u Hrvatskoj ne može biti drugi i osjećati se kao građanin drugog reda, a aktualna predsjednica rekla je kako će konačna pobjeda biti pobjeda naroda