Obavijesti

Promo sadržaj

Vatra najavila goste velikog koncerta u Domu sportova!

Vatra najavila goste velikog  koncerta u Domu sportova!
2

Bliži se datum velikog obljetničkog koncerta kojim će Vatra obilježiti dva desetljeća glazbenog stvaralaštva, a tom će prigodom pozornicu s njima dijeliti vrhunski glazbenici i prije svega, prijatelji

O kome je riječ, otkriva nam Ivan Dečak: "Na pozornici će nam se pridružiti prije svega naši dragi prijatelji, a potom i vrsni glazbenici i pjevači. Dakle ljudi s kojima smo kroz ovih 20 godina surađivali, ali se i privatno družili. Dakle 05.04. nam se pridružuju: Damir Urban, Massimo Savić, Tonka Matković Šerić. Na gitari Pavle Miholjević, na trubi Stipe Mađor te Mihael Kurjančić, naš pridruženi član na klaviru i back vokalima."

Izniman glazbeni repertoar, odlična atmosfera po kojoj je Vatra nadaleko poznata, vokalno-glazbena pratnja vrsnih artista i podrška mnogobrojnih obožavatelja, ispunit će Dom sportova energijom koja osvaja. Tom će prilikom Vatra predstaviti i svoj deseti studijski album 'Nama se nikud ne žuri', s kojeg je istoimeni singl, duet s Massimom, nominiran i za glazbenu nagradu Porin u kategorijama Pjesma godine i Najbolja vokalna suradnja. 

Vatrini singlovi osvajaju i struku i publiku pa je tako i aktualni, 'Sve je tišina', odmah ušao na nacionalnu HR Top 40 listu singlova. To je četvrti predstavljeni singl s novog albuma, a prethodili su mu 'Sekvoje', 'Nama se nikud ne žuri' i 'Ukleti Holandez'. Koji se još budući hitovi nalaze na novom albumu, doznat ćemo uskoro u Domu sportova. 

Pripreme su u završnoj fazi, finaliziraju se svi detalji i odbrojavamo dane do 5.4., kada će Dom sportova biti mjesto vatrene proslave dvije dekade uspješne glazbene karijere. 

Vatra ima doista mnogo razloga za slavlje, jedan od kojih je i sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju Ultra Europe 2019! Na Poljudu će od ove godine biti i nova pozornica Worldwide Stage, koja će u tri dana vrhunske elektronske glazbe ugostiti izvođače iz nekoliko svjetskih glazbenih središta, a čast da predstavlja Hrvatsku pripala je upravo ekipi Vatre.   

Doista je mnogo razloga za slavlje ove godine koje počinje uskoro, 5.4. u zagrebačkom Domu sportova!

Ulaznice za Vatru XX, 5.4. u Domu sportova po cijeni od 90 kn su dostupne na sljedećim prodajnim mjestima: 

  • prodajna mjesta Eventima
  • eventim.hr
  • Dirty Old Shop - Tratinska 18, Zagreb
  • Rockmark - Berislavićeva 13, Zagreb 
  • Dallas Records - Paromlinska 49/1, Zagreb 
  • Dallas Music Shop Rijeka - Splitska 2a 
  •  
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...