Obavijesti

News

Komentari 60

‘Vatreni’ Križanac izletio na obalu, zakazale mu komande?

‘Vatreni’ Križanac izletio na obalu, zakazale mu komande?
9

Kako saznajemo, u trenutku nesreće more je bilo mirno, a vidljivost dobra. Križanac brod ima već godinama, a područje na kojem je plovio uobičajena je ruta kojom već godinama plovi

VIDEO

Bivši nogometaš “vatrenih” Ivica Križanac u nedjelju se svojom jahtom Zenit nasukao na obalu u uvali Lučice pored Povalja na otoku Braču.

Ivo Čagalj/PIXSELL

- Komande su zakazale, nisam mogao upravljati brodom - rekao je, prema onome što su nam prenijeli očevici nesreće.

Kako saznajemo, u trenutku nesreće more je bilo mirno, a vidljivost dobra. Križanac brod ima već godinama, a područje na kojem je plovio uobičajena je ruta kojom već godinama plovi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

POGLEDAJTE GALERIJU:

9
| Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Iz svojeg Omiša gotovo svakodnevno s obitelji i prijateljima odlazi u bračke uvale na kupanje i odmor, tako da je mogućnost kako je nešto pogrešno napravio gotovo isključena.

- Sreća u nesreći je da se jahta nasukala na mjestu na kojem u to vrijeme nije bilo kupača, a jedan od muškaraca koji je bio na jahti lakše je ozlijedio nogu prilikom nasukavanja – opisali su nam očevici nesreće.

Inače, Križanac je kupio jahtu nakon povratka iz inozemstva, a s obzirom na to da je najbolje nogometne dane proveo u Zenitu iz Sankt Peterburga, po tom je klubu brodu i dao ime. Iz Lučke kapetanije jučer su nam potvrdili kako je pomorska nezgoda bila u Uvali Luke kraj mjesta Povlja na otoku Braču u nedjelju oko 21 sat, a u nasukavanju jahte duge 11 metara, na kojoj je bilo troje ljudi, jedan čovjek je lakše ozlijeđen.

Neslužbeno doznajemo kako je u pitanju Križanac koji je zadobio lakšu ozljedu, uganuće stopala. Nakon nesreće pozvao je brata, koji ga je prevezao na Hitnu pomoć.

Uzroci nezgode još nisu utvrđeni, iako se sumnjalo na zakazivanje upravljačkog mehanizma. Ali to bi se tek trebalo utvrditi nakon odsukavanja broda. Vlasnik plovila dobio je nalog da jahtu odsuče o svojem trošku.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 60
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a