Obavijesti

Promo sadržaj

Važnost imuniteta kod naših najmlađih i kako mu pomoći?

Važnost imuniteta kod naših najmlađih i kako mu pomoći?
2

Od trenutka kada se rodi, dijete se intenzivno razvija i raste, sve stanice u tijelu ubrzano se dijele, razvijaju se svi sustavi u tijelu pa tako i imunitet

Imunološki sustav djece drukčiji je nego imunološki sustav odrasle osobe. Od rođenja, kroz predškolsku i školsku dob imunološki sustav djeteta razvija se, nadograđuje i, možemo reći, raste skupa s djetetom. 

U razdoblju kada dijete prestaje dobivati protutijela od majke, po prestanku dojenja, kroz predškolsku, a sve do školske dobi, djetetov imunološki sustav nema još dovoljno zapamćenih patogena te je podložan čestim prehladama, virozama i infekcijama. 

Nutrijenti potrebni za pravilan razvoj    

Za normalan razvoj djetetu je potrebno osigurati raznovrsnu, zdravu prehranu, čest boravak na svježem zraku – i to ne samo preko ljeta, već i zimi, dovoljno igre i rekreacije te druženje s drugom djecom. Nažalost, svakodnevna hrana s modernim načinom života često ne pruža organizmu dovoljno mikronutrijenata potrebnih za pravilan razvoj. Pogotovo preko zime, kada je manje šarenog voća i povrća dostupno, djecu je teško uvjeriti u dobrobiti zdrave prehrane i to roditelje često ostavlja u nedoumici čine li dovoljno za zdravlje svog djeteta. Za imunitet najmlađih pomoć se može potražiti i u ljekarnama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Mother measuring temperature of little girl with red pimples. Ch

Sirup za razvoj imuniteta

Vitosal Junior sirup za djecu novi je proizvod posebno prilagođen najmlađima i razvoju njihovog imuniteta, već od navršenih godinu dana. Sadrži vitamine C, D i E, vitamine B skupine te važne minerale cink i željezo. Dobro je znati da upravo vitamin D doprinosi normalnom razvoju imunološkog sustava kod djece te je potreban za normalan rast i razvoj njihovih kostiju. I jeste li znali da željezo doprinosi normalnom kognitivnom razvoju djece? 

Vitosal ne sadrži konzervanse

Važno je naglasiti da sirup ne sadrži konzervanse i vrlo je ugodnog okusa. Vitosal Junior sirup je odličan izbor za najmlađe, za razvoj imuniteta te kao dopuna esencijalnih vitamina i minerala za cijelu godinu, a posebno u sezoni čestih infekcija. 
Proizvod se također preporučuje i malim sportašima te djeci s nedovoljno raznolikom prehranom kako bi osigurali unos vitamina i minerala za imunitet koje sirup sadrži. Vitosal Junior sirup dio je Pharmoval linije dodataka prehrani, proizvodi se u Hrvatskoj i prodaje se u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama, a možete ga naručiti i na internet trgovini drogerija.hr.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Plodine stigle i u Korenicu
PROMO

Plodine stigle i u Korenicu

Otvorenjem supermarketa u Korenici, Plodine su dosegle broj od ukupno 134 supermarketa diljem Hrvatske, te najavljuju nastavak širenja maloprodajne mreže.

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"
PROMO

Otkriveno tko stoji iza slogana "Dobar izbor Zlatnog vrijedi!"

U jeku izborne kampanje i brojnih poruka koje nas okružuju svaki dan, nismo mogli ne primijetiti jednu koja će se svidjeti svima
Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću
PROMO

Akademija prirodnog graditeljstva u Vukomeriću

Matko Šišak u Vukomeriću vodi akademiju prirodnog graditeljstva, gdje se polaznici kroz 12 dana uče graditi kuće od prirodnih materijala poput drva, slame i gline