Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Već mu je osmi put neko vozilo uletjelo u dvorište

None Foto: Ivica Pernar 4

Ivici Pernaru kamion je u petak rano ujutro probio dvorišnu ogradu i uletio u dvorište. Vozač (38) kamiona izbjegavao je Fiat koji ga je ipak udario

Čim me bratić rano ujutro nazvao, znao sam da se nešto dogodilo. Kamion mi je po osmi put srušio ogradu i ušao mi u dvorište, kaže Ivica Pernar iz Šibica kraj Zaprešića.
Vozač (32) Fiata je u petak ujutro oko šest sati pretjecao dva automobila u Zagrebačkoj ulici u Šibicama. Prebrzo je ušao u oštri lijevi zavoj i izgubio nadzor nad vozilom. Stražnjim je dijelom udario u prednji dio šlepera koji ga je pokušao izbjeći. Očevici kažu kako je auto kamionu izbio kotač. Vozač (38) kamiona izgubio je nadzor, sletio s ceste i udario u dvorišnu ogradu Ivice Pernara. Šleper se zaustavio na par metara od zida kuće.
- Moja djevojka bila je sama doma i spavala kada ju je probudio strašni udarac. Bila je u šoku jer se ovo često ponavlja - kaže Ivica. Lakše ozlijeđenog vozača potpuno smrskanog Fiata kolima Hitne pomoći prevezli su u bolnicu Sveti Duh u Zagrebu. Vozač kamiona nije ozlijeđen.
- Lud sam već, ne mogu više mirno spavati. Nikad ne znam kad će mi netko ponovo udariti ogradu. Još mi osiguranje nije procijenilo ni posljednju štetu od prije dva tjedna, a već ju je kamion ponovo srušio - žali se Ivica.

Komentari (2)
  • Šleper se zaustavio par metara od zida kuće!! A gdje je tu šleper??

    16. 5. 2008,   14:40
  • nacrtati metu na kuću i ko bolje pogodi dobije nagradu!

    16. 5. 2008,   19:52