Obavijesti

News

Komentari 7

Velić imenovan pomoćnikom glavne tajnice Vlade RH

Velić imenovan pomoćnikom glavne tajnice Vlade RH
1

Na zatvorenome dijelu sjednice donesene su i druge kadrovske odluke. U Hrvatski sabor upućen je na donošenje prijedlog odluke o razrješenju dijela članova Vijeća za elektroničke medije, zbog isteka mandata

VIDEO

Na zatvorenome dijelu sjednice Vlada Republike Hrvatske Toni Velić imenovan je pomoćnikom glavne tajnice Vlade RH, priopćeno je u četvrtak navečer iz Vladine Službe za odnose s javnošću.

Donesene su i druge kadrovske odluke. Ponovno je  dano ovlaštenje državnom službeniku Stjepanu Huzjaku za obavljanje poslova zamjenika ravnatelja Državne uprave za zaštitu i spašavanje, do provedbe javnog natječaja za imenovanje zamjenika ravnatelja, jer mu ovlaštenje istječe 25. svibnja 2018. godine.

Dosadašnji zamjenik predstavnice Vlade RH u Gospodarsko-socijalnom vijeću Hrvoje Šlezak opozvan je te je Ivana Franić imenovana novom zamjenicom predstavnice Vlade.

Također, Hrvoje Šlezak razriješen je dužnosti supredsjedatelja Mješovitog povjerenstva Republike Hrvatske i Katoličke crkve za vjeronauk u javnim školama i vjerski odgoj u javnim predškolskim ustanovama. Branka Ramljak imenovana je novom supredsjedateljicom, kao predstavnica Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U Hrvatski sabor upućen je na donošenje prijedlog odluke o razrješenju dijela članova Vijeća za elektroničke medije, zbog isteka mandata te prijedlog o imenovanju dijela novih članova, temeljem provedenog postupka po objavljenom javnom pozivu. Za razrješenje se predlažu Suzana Kunac, Gordana Simonović i Robert Tomljenović, a novim članovima predloženi su Damir Bučević, Josip Popovac i Robert Tomljenović.

Nadzornom odboru društva Plovput d.o.o. predlaže se imenovanje Mate Perišića direktorom Društva, sukladno Uredbi o kriterijima za provedbu postupka odabira i imenovanja predsjednika i članova uprava trgovačkih društava i drugih pravnih osoba od strateškog i posebnog interesa za Republiku Hrvatsku, a temeljem postupka po objavljenom javnom natječaju, navodi se u priopćenju.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Obrađeno skoro 100 posto: HDZ ima 61 mandat, SDP 42, DP 14, Most 11 mandata, a Možemo 10

Nakon objave prvih rezultata u HDZ-u je zavladalo oduševljenje, a u SDP-u razočaranje. Cijelo vrijeme traje prebrojavanje, ali SDP se ne miče sa 42 mandata...

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...
IZBORI 2024.

Pogledajte kako su glasali vaši susjedi, grad, selo, općina...

Na stranicama izbori možete pregledati rezultate po izbornim jedinicama i gradovima , tj. pogledati kako se glasalo u vašem 'susjedstvu'...
Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke