Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Velika nagradna igra Hrvatske Lutrije

None Foto: Hrvatska Lutrija

Sudjeluje svatko tko odigra listić sportskog klađenja za 15 kuna ili više do 2.6.2019. Hrvatska Lutrija je pripremila i druge vrijedne nagrade

Kladionica Hrvatske Lutrije slavi 15 godina te je u sklopu slavljeničke godine priredila brojne pogodnosti za svoje igrače. Njihovu vjernost nagradila je osvježenom internet stranicom kako bi im pružila novo, još bolje iskustvo igranja.

Kladionica Hrvatske Lutrije pripremila je raznovrsne nagradne natječaje na digitalnim kanalima, zato ne propustite pratiti Facebook profil Kladionice gdje ljubitelje sporta očekuju bonusi za igru, a u tijeku je i nagradna igra s bogatim fondom nagrada preko 840.000 kn. 

Vrijedi igrati! U nekoliko koraka možete osvojiti apartman u Poreču, putovanje po želji u iznosu od 22.000 kuna i vrijedne Samsung uređaje. Najviše 1.050 sretnika ulazi u bubanj za završno izvlačenje.  Odigrajte listić sportskog klađenja u iznosu od 15 kuna ili više na lutrija.hr, na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije ili na HL Box terminalu.

Svakog dana za vrijeme trajanja nagradne igre, slučajnim odabirom Hrvatska Lutrija izvlači 30 dobitnika promotivnih bonusa u visini od 200 kn. Izvučene uplatne brojeve možete jednostavno provjeriti na lutrija.hr, na najbližem prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije ili na teletekst stranici 776. 

Ukoliko ste ostvarili pravo na promotivni bonus postoje dvije opcije:
•    ako je listić sportskog klađenja uplaćen putem interneta dnevni bonus će automatski biti pridodan na HL račun
•    ako je listić sportskog klađenja uplaćen na prodajnom mjestu HL ili na HL Box terminalu za aktivaciju bonusa potrebno je registrirati se na lutrija.hr te kliknuti na ‘uplata na HL račun’, odabrati HL bon i unijeti kod s dodatka potvrde o uplati. 

Izvlačenje dobitnika je 7.6.2019. u 12 sati. Svi dobitnici promotivnih bonusa koji su HL bon aktivirali na HL računu sudjeluju u izvlačenju za glavne nagrade. 

Nagradni fond:
•    Apartmana u Poreču 75,24 m2
•    2x Voucher za putovanje po izboru u visini od 22.000 kn 
•    7x Samsung Galaxy S 9+ 
•    5x Samsung Gear S3 sat 

Tema: Promo sadržaj