Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Šokantna snimka: Pucali pred bankom i otišli s milijun eura!

None Foto: screenshot/

Jedan od pljačkaša banke Poštanske štedionice u Subotici držao je stražu na vratima, zapucao u zrak da zastraši zaposlenike i zatim uzeo vreću s čak milijun eura. Sve su snimile nadzorne kamere

Čuo se pucanj, kao da je bilo iz pištolja. Bilo je munjevito kao na filmu, rekao je jedan od prolaznika koji je svjedočio razbojništvu  u Subotici u srijedu, javlja Kurir.  Jedan od pljačkaša banke Poštanske štedionice je držao stražu na vratima, zapucao u zrak da zastraši zaposlenike i zatim uzeo vreću s čak milijun eura.

Sve su snimile nadzorne kamere. Jedan od njih je na sebi imao kožnu jaknu s natpisom "obezbeđenje" i na glavi je nosio masku.  Od jakog stresa je jednoj zaposlenici i zaposleniku osiguranja pozlilo. Nitko nije ozlijeđen. 

Očevici su za Kurir rekli kako je ispred banke bio parkiran automobil s talijanskim registracijama. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Snimak sa nadzorne kamere oružane pljačke Poštanke štedionice u sredu, 16. oktobra.

A post shared by Subotica.com (@wwwsuboticacom) on

Komentari (31)
  • Lijepo, cisto, brzo i profesionalno, tako se to radi, svaka cast decki.

    18. 10. 2019,   10:22
  • Podržavam! Banke treba prve riješiti a ne da cicaju narod i na tome zarađuju! Sve dok banke nebudu neprofitne organizacije do tada budu ljudi robovi.

    18. 10. 2019,   10:39
  • Što bi narod trebao reći nego,,BRAVOOO ekipa. samo ih pljačkajte,imaju oni para,jer kamatare korisnike kredita sa lopovskim kamatama. Pokazalo se to i u slučaju Raiffaizen banke kako su krali pošten narod koji uzme kredit.

    18. 10. 2019,   10:31