Obavijesti

News

Komentari 9

Veliki požar kod Drniša: Gase ga kanaderi i 50 vatrogasaca

Veliki požar kod Drniša: Gase ga kanaderi i  50 vatrogasaca
20

Trenutna opožarena površina je oko 370 hektara. Riječ je o požaru koji izbio jučer, ali se danas ponovno aktivirao zbog juga. Uz zračne snage, na terenu je pedesetak vatrogasaca

VIDEO

Četiri kanadera, tri air-tractora i pedeset vatrogasaca gase požar koji je u četvrtak izbio na području Trbounja kod Drniša, a u jednom se trenutku opasno približio kućama.

Na terenu je pedeset gasitelja iz JVP Drniš, DVD-ova Drniš, Ružić, Promina, Knin, Biskupija, Ervenik, Šibenik, Tisno, Zablaće i Grebaštica, koji uz zračnu pomoć pokušavaju požar staviti pod kontrolu, doznaje se u Centru 112.

"Trenutna opožarena površina je oko 370 hektara. Riječ je o požaru koji izbio jučer, ali se danas ponovno aktivirao zbog juga. Uz zračne snage, na terenu je pedesetak vatrogasaca koji požar nastoje staviti pod kontrolu. Vatra se u jednom trenutku približila kućama u selu Donji Marini, ali smo ih uspjeli obraniti i spriječiti nastanak štete", rekao je za ŠibenikIN Darko Dukić, zapovjednik Vatrogasne zajednice Šibensko-kninske županije.

Podsjetimo, požari na području Šibensko-kninske županije zadaju glavobolje vatrogascima još od srijede popodne i navečer, kada je planulo ukupno sedam požara na otvorenom prostoru. Najgore je bilo na požarištu kod Zatona i Rasline gdje su snagama na terenu, 28 vatrogasaca s 10 vozila, pomagale protupožarne zračne snage, i to po tri kanadera i air tractora. Taj požar ugašen je tek jutros u 6,55 sati.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)