Obavijesti

News

Komentari 5

Veliki udarac za narko kartele: Zaplijenili su 505 kg narkotika

Veliki udarac za narko kartele: Zaplijenili su 505 kg narkotika
1

Srbijanska i njemačka policija razbili su međunarodni lanac trgovine drogom pri čemu su uhitili 30 ljudi. Među njima je i J. J. (33), vođa navijača jednog beogradskog nogometnog kluba

VIDEO

U zajedničkoj akciji srbijanske i njemačke policije razbijen je međunarodni lanac trgovine drogom i uhićeno 30 ljudi, za tri se još traga, te je zaplijenjeno više od 500 kilograma narkotika, priopćio je u utorak srbijanski ministar policije Nebojša Stefanović.

- Zadat je veliki udarac narko kartelima jer je zaplijenjeno 303 kilograma kokaina, 96 kilograma kanabisa, te 106 kilograma hašiša ukupne vrijednosti oko 20 milijuna eura... Otkriveno je sedam laboratorija za proizvodnju narkotika - priopćio je Stefanović u utorak na izvanrednoj tiskovnoj konferenciji.

Među uhićenima u zajedničkoj akciji policija Srbije i Njemačke je vođa navijača jednog beogradskog nogometnog kluba, identificiran kao J.J. (33), koji je i vođa te kriminalne skupine, a osim njega uhićeno je još 29 osoba, dok se za tri traga. Zaplijenjena je i veća količina oružja.

Za tri osobe raspisana je tjeralica zbog distribuiranja i prodaje droge u Srbiji, dok su među uhićenima i dvije osobe koje su nosile više kilograma narkotika koji su im nađeni i zaplijenjeni na teritoriju Srbije i Mađarske.

U odvojenoj policijskoj akciji koja je izvedena u više gradova Srbije, kako je naveo Stefanović, privedene su 123 osobe, za osam se još traga, a sumnjiče se za organizirani kriminal, ubojstva, trgovinu ljudima, teške krađe i silovanja. U okviru te akcije zaplijenjeno je 186 kilograma marihuane, 450 stabljika kanabisa, narkotici u tabletama, tri pištolja, automatska puška i streljivo.

Stefanović je priopćio i da je unutrarnja kontrola MUP-a Srbije privela devet pripadnika policije zbog zloporabe službenog položaja odnosno registracije nepostojećih vozila i prijavljivanje kao ukradenih radi naplate odštete od osiguranja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament
ŽELE NAPUSTITI STRANKU?

Što se to kuha u Mostu? Svađa supružnika Raspudić i Miletića oko liste za Europski parlament

Potvrde ni demantija ovih informacije još nema, a nitko od dužnosnika Mosta ne odgovara na telefonske pozive.

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...
A KLELI SE U JEDINSTVO

Trzavice i raskoli tjedan nakon izbora. Evo gdje puca u Mostu, HDZ-u, SDP-u, DP-u, Fokusu...

Odlazak bračnog para Raspudić Selak od Mosta, samo je jedan od raskola među partnerima i unutar stranaka nakon izbora. DP se lomi oko koalicija, SDP-ov Grbin na meti kritika, Plenković na dvostrukom udaru...