Obavijesti

Promo sadržaj

Vene i kapilare na nogama su odvratne - riješite ih se!

Vene i kapilare na nogama su odvratne - riješite ih se!
1

Sve žene žele da im noge izgledaju savršeno. Ukoliko za vrijeme brijanja preskoče dlačicu ili dvije za mnoge je to prava noćna mora. Kada na nogama opaze naglašene vidne vene, a još kada čuju naziv varikozne vene, svijet im se sruši

Zaista nema ništa gore od nogu koje su »ukrašene« plavkastim, vijugavim i iskrivljenim varikoznim venama. Osim što izgledaju zastrašujuće, varikozne vene prouzrokuju i jaku bol posebno pri dugom stajanju na nogama.

Za nastanak varikoznih vena i kapilara na nogama uzrok mogu biti brojni faktori, a glavni od njih je nasljeđivanje. Osim nasljeđivanja faktori koji nepovoljno utječu na nastanak vena su i godine, spol (češće kod žena), prevelika tjelesna težina, hormonalne promjene, trudnoća, premalo kretanja i dugotrajno stajanje na nogama.

 Slika: Razlike se primijete nakon nekoliko tjedana bez obzira na prvotno stanje.)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Koji je uzrok nastanka varikoznih vena?

Vrijeme je za sat biologije. Kroz vene, koje su dio krvožilnog sistema protječe krv iz tjelesnog tkiva do srca. Srce tu krv pumpa do pluća, a od pluća se krv obogaćena kisikom kroz arterije ponovno pumpa natrag u različite djelove tijela.

>>Kliknite ovdje i pogledajte kako se najlakše riješiti varikoznih vena i kapilara na potpuno prirodan način<<

Da bi vene pravilno odradile svoju funkciju potrebno je da vene u nogama funkcioniraju u suprotnom smjeru od sile gravitacije. Zbog toga imaju jednosmjerne zaliske koji osiguravaju da krv teče prema srcu, ali ne i od srca natrag. Ukoliko su spomenuti zalisci oštećeni ili oslabljeni može doći do zastoja krvi i vene nabreknu. Nabrekle vene zbog zastoja krvi nazivaju se varikozne vene.

Slike: Varikozne vene Vas vizualno postare, a bol koja se pojavi zbog njih, povećava se iz dana u dan.

Svi oblici varikoznih vena

Varikozne vene su rastegnute vene u koje se sakuplja krv. Debele su i vidljive na površini noge, a nastaju zbog oslabljenih venskih zalistaka.

Popucale kapilare su manje, plavkaste krvne žilice koje se mogu vidjeti pod kožom. Popucale kapilare mogu biti i znak slabe prokrvljenosti , a iz njih mogu nastati i varikozne vene. 

Varikozne vene su više od kozmetičkog problema 

Stručnjaci se slažu da varikozne vene u većini primjera ne predstavljaju velik zdravstveni problem, nego da prouzrokuju neugodan osjećaj, a u najgorim primjerima dolazi do povećane boli, krvnih ugrušaka, čireva na koži i drugih problema.

Zbog toga ih ne smijemo ignorirati.

>>Kliknite ovdje i provjerite kako su se tisuće Hrvatica riješile varikoznih vena<<

Patite li i vi od proširenih vena? Živite u uvjerenju da će Vam pomoći skupi medicinski tretmani, kao što su npr. skleroterapija ili lasersko uklanjanje varikoznih vena? Za Vas imamo odličnu novost. Preporučamo Vam da varikozne vene odstranite na prirodan način. Savjetujemo Vam masažu nogu s kvalitetnom kremom za uklanjanje vena i kapilara.

Sigurno ste pomislili da ste do sada sve isprobali. Na vene ste nanosili različite domaće pripravke i skoro ste »opljačkali« ljekarne tražeći pravu kremu za Vas. Koliko ste samo novca tu potrošili o tome da i ne govorimo.

Rezultata nažalost nije bilo jer kreme nisu bile učinkovite.

Slike: Zbog čega bi plaćali skupe i bolne operacije ako postoji prirodno rješenje?

Predstavljamo vam Vein Vanish: odlično rješenje za paučinaste žile, žilice, vene i kapilare.

Suvremena znanost se dugo vremena bavila pronalaskom rješenja za varikozne vene. Tijekom istraživanja znanstevnici su shvatili da su naše bake već odavno znale rješenje. Probleme s varikoznim venama potrebno je rješavati prirodnim putem, koristeći posebne ljekovite biljke koje dokazano pripomažu smanjenu varikoznih vena. 

Dobitna formula aktivnih sastojaka

Znanstvenici su iskoristili staru ljudsku mudrost i upotrijebili učinkovitu kombinaciju arnike i nevena. Arnika je poznata po spriječavanju krvnih zastoja i ubrzanju apsorpcije vaskularne krvi. S druge strane neven se upotrebljava za ublažavanje masnica, opeklina, dekubitusa i proširenih vena na nogama.

>>Kliknite ovjde i riješite se varikoznih vena i popucalih kapilara<<

Posebna formula, DMI Complex®, koja sadrži ulje šipka, vitamin E, ekstrakt arnike, aloe veru i neven, ne samo da značajno smanjuje vidljivost varikoznih vena i puknutih kapilara več i spriječava njihov nastanak, smanjuje oticanje, poboljšava strukturu kože i protok krvi.

Slika: Krema Vein Vanish je odlično rješenje protiv vena i kapilara.

Vein Vanish je novi način rješavanja problema varikoznih vena

Krema djeluju gubinski i:

  • smanjuje vidljivost varikoznih vena i kapilata te ubrzava njihovo uklanjanje
  • spriječava ponovno nastajanje vidljivih kapilara i varikoznih vena
  • smanjuje oticanje nogu te ublažava upalu i oticanje
  • umiruje svrbež i nadraženost kože te ublažava osjećaj nelagode u nogama
  • obnavlja oslabljenje, oštećene i popucale žile i žilice
  • pospješuje cirkulaciju krvi u nogama
  • poboljšava čvrstoću i glatkoću nogu
  • hidratizira kožu i brzo se upije

I što je najbolje: Vein Vanish vam vraća lijep izgled nogu u nekoliko tjedana korištenja!

Više informacija o toj učinkovitoj kremi možete pročitati ovdje (kliknite ovdje). Možete ju naručiti na ovoj hrvatskoj internet stranici ili pozivom na broj 01 777 6827, gdje će te dobiti potrebne informacije o korištenju kreme, a ukoliko budete željeli možete preko telefona napraviti i narudžbu.

To nije sve - za sve zainteresirane je danas poseban popust - paket 3 kreme (najučestaliji izbor kupaca) možete dobiti za 399kn (-67% popusta!) a također dobijete i besplatnu poštarinu!

Požurite i ne propustite ovu akciju te pružite svojim nogama najbolji mogući tretman! Posjetite i stranicu LocoNatura na kojoj možete provjeriti i mišljenja te rezultate korisnika kreme Vein Vanish!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive