Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vidaković o dionicama Kraša: To su naručeni napadi na mene

None Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Vidaković je obrazložila da nije kupila dionice Kraša zbog zloupotrebe položaja, već zato što ima povjerenja u poslovanje tog društva. Ističe da se možda radi o napadima na nju i Kraš

Marica Vidaković, o kojoj smo ranije pisali zbog kupovine Kraševih dionica na kojima je zaradila nekoliko stotina tisuća kuna, istaknula je da je o stjecanju "pravovremeno i potpuno obavijestila investicijsku javnost i nadležna tijela, u skladu s važećim propisima". 

U mailu koji je poslala Vidaković nadalje tvrdi da dionice nije otuđila te da one nisu rezultat bilo kakve zloupotrebe povlaštenih informacija, već iskaz njezinog povjerenja u poslovanje društva Kraš d.d. 

Marica Vidakovic ZARADILA STOTINE TISUĆA KUNA 'Treba utvrditi je li Vidaković insajderski trgovala dionicama'

Podsjetimo, prokuristica Kraša je krajem kolovoza kupila veću količinu dionica Kraša i to otprilike tjedan dana prije nego što je najveći dioničar objavio ponudu za preuzimanje. Nakon toga je cijena dionica porasla. Ukoliko je Vidaković imala saznanja o ponudi za preuzimanje, radi se o trgovanju na temelju povlaštenih informacija ili "insajderskom trgovanju". 

Marica Vidakovic KUPOVALA DIONICE Marica Vidaković na Krašu je zaradila čak 460 tisuća kuna?

Vidaković tvrdi kako te tvrdnje smatra zlonamjernima te da se možda radi o naručenim napadima na nju, kao i na Kraš. 

Komentari (91)
  • A stekla si ''povjerenje'' upravo tjedan dana prije nego je Pivac najavio kupovinu? To se zove ''dobro tempirano povjerenje''. Majko božja...šta je ovo...Nije li ono ova prodavala pamet oko agrokora, svojevremeno..?

    21. 9. 2019,   21:15
  • Dovoljno govori pogled žene do nje na slici kakva je dalje neču...

    21. 9. 2019,   21:15
  • Koja smo mi banana država,krade gdje god ko može od čistačice do premijera

    21. 9. 2019,   21:15