Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Video: Divljala po zagrebačkoj obilaznici, i to u kontra smjeru!

None Foto: snimio čitatelj/24sata

DRAMA U ZAGREBU: Kobre su pet kilometara jurile za Audijem A4 kojim je vozačica (35), ignorirajući sirene i policijska svjetla, iz smjera Ivanje Reke vozila prema Lučkom u suprotnom smjeru

Sve je u redu. Bila sam na poslovnoj večeri i iz Rudeša idem prema Jastrebarskom, mirno je Kobrama rekla vozačica (35) Audija A4 s kojim je u utorak oko 23 sata, vozeći zagrebačkom obilaznicom u suprotnom smjeru, sijala paniku kod vozača. Čuvši odgovor policajci su u nevjerici odmahivali glavama.

POGLEDAJTE VIDEO

Nakon zaustavljanja vozačica nije htjela izaći iz vozila unatoč tome što ju je policija upozoravala da postoji opasnost da na njezino vozilo naleti drugi auto. Kako se više puta oglušila, a bila je i nekomunikativna, policajac ju je morao silom izvući iz auta. Krenula je preko autoceste pa joj je policajac, kako se ne bi ozlijedila i(li) pobjegla, stavio lisice. Nije pristala na alkotestiranje. 

Drama na zagrebačkoj obilaznici, u kojoj samo zahvaljujući brzom reagiranju pripadnika mobilne jedinice prometne policije Kobri nitko nije poginuo, trajala je desetak minuta. Nakon dojave da po obilaznici iz smjera Ivanje Reke prema Lučkom netko vozi u suprotnom smjeru, Kobre koje su bile u blizini s više su vozila krenule u akciju. Usporavali su promet i zaustavljali vozila kako bi napravili svojevrsnu tampon zonu između vozila te kako se auto koji je išlo u suprotnom smjeru ne bi u nekoga zaletio.

Audi  A4 uočili su četiri kilometara od prometnog čvora Lučko. Svjetlosnim signalima i sirenama pokušali su je zaustaviti, no vozačica se nije obazirala. Na kraju su je uspjeli zaustaviti i spriječiti sudar s kamionom koji je bio 150 metara od nje. 

Foto: čitatelj 24sata/Facebook

Kako neslužbeno doznajemo, vozačica je tijekom divlje vožnje u jednom trenutku sletjela s ceste i udarila u zaštitnu ogradu i razbila svjetlo na automobilu, no umjesto da stane vratila se na autocestu i nastavila s opasnom vožnjom.

Nakon što je noć provela u jedinci za zadržavanje, policija je protiv nje podnijela niz prekršajnih prijava. Neslužbeno doznajemo kako su je prijavili za izazivanje i udaljavanje s mjesta prometne nesreće, vožnju u suprotnom smjeru autocestom, nepostupanje po znaku službene osobe, opasna tehničku neispravnost - imala je probušenu prednju lijevu gumu, odbijanje alkotesta, a nije bila ni vezana. 

Komentari (140)
  • Sve u redu kaze ona...jadna sigurno bila sva uplasena posto su svi vozili u krivom smjeru osim nje😲

    13. 6. 2018,   21:19
  • Jadan nas zakon kad za ovakav slucaj policija pise prekrsajne prijave umisto da se pise kaznena prijava i u sobicu 2x2 par godina na razmisljanje o samom cinu i mogucim posljedicama...

    13. 6. 2018,   21:10
  • Na poslovnoj večeri jedva da je popila jedno piće, samo zaboravila je reći da je pila iz demežane od 25.litara. I nakon svega sutra će je pustiti da se brani sa slobode, umisto da je odma odvedu kod suca, doživotno oduzmu dozvolu, naplate imaginarnu štetu i smjeste minimum 5 godina u zatvor. Ako ni zbog čega, onda kao opomenu drugima.

    13. 6. 2018,   21:22