Obavijesti

News

Komentari 394

Video koji je šokirao Hrvatsku: Učenice su se mlatile do krvi...

Video koji je šokirao Hrvatsku: Učenice su se mlatile do krvi...
11

Iz PU Splitsko-dalmatinske neslužbeno se doznaje kako su posljednjih dana zaprimili prijave o dogovorenim tučnjavama, ali po izlasku na teren nisu zatekli nikakve izgrednike

VIDEO

Šokantna snimka tučnjave dvije učenice iz Splita kruži društvenim mrežama. Na snimci je vidljivo kako jedna drugoj zadaju udarce dok više desetaka njihovih kolega navija. 

POGLEDAJTE ŠOKANTNI VIDEO:

POGLEDAJTE GALERIJU:

11
| Foto: Facebook/Great danes "Von Unterwein"

To je bilo na parkingu u Ličkoj ulici, javlja Slobodna Dalmacija koja iz PU Splitsko-dalmatinske neslužbeno doznaje kako su posljednjih dana zaprimili prijave o dogovorenim tučnjavama, ali po izlasku na teren nisu zatekli nikakve izgrednike niti je ijedan učenik splitskih škola zatražio liječničku pomoć.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:04

Masa je glasno navijala, sve je počelo udarcem u glavu, mršavija i manja djevojka završila je na podu, a jača i veća oborila se na nju između dva automobila svom snagom. Jedan od najpotresnijih trenutaka je onaj kada je na trenutak zastala, ozareno pogledala okupljenu publiku i videći u njima ohrabrenje i poticaj, bespomoćnu djevojku nastavila je tući. Tučnjava je ubrzo prekinuta, a plavokosa djevojka jedva je došla sebi, vidno uznemirena i ošamućena.

Iz splitske policije potvrdili su kako su zaprimili prijave o tučnjavama na ulicama, u ovom trenutku analiziraju snimke i pokušavaju utvrditi identitete sudionika, ali nikakve detalje ne mogu iznositi do završetka kriminalističke istrage.

Dogovorile su i drugu rundu? Pet cura tuklo se zbog dečka
Dogovorile su i drugu rundu? Pet cura tuklo se zbog dečka

Pet cura potuklo se zbog dečka?

Slična snimka tučnjave djevojčica uznemirila je javnost i 2006. kad se pet djevojaka potuklo u Varaždinu. 

Zbog međusobnog vrijeđanja na Facebooku, gdje su jedna drugu nazivale kurvom i, kako se šuška, zbog jednog dečka iz susjedne Elektrostrojarske škole za kojeg je bilo više njih zainteresiranih, pet 15-godišnjakinja potuklo se u četvrtak 7. travnja 2016. nakon škole na bedemima varaždinskog Staroga grada. Tijekom obračuna njihovi su ih, uglavnom muški kolege, huškali na borbu, dok su se one vukle za kosu, mlatile rukama i nogama te međusobno davile.

- Doznali smo da se sprema tučnjava nekoliko dana ranije i sve poduzeli da do toga ne dođe. Pozvali smo djevojke i razgovarali s njima o tome. Pedagoginja i razrednica su obavile razgovore s curama i one su obećale da se neće tući već da će ići kući nakon škole. Razrednica ih je ispratila iz škole, a bila bi ih odvezla kući, ali taj dan nije imala auto - kazao je ravnatelj varaždinske Srednje strukovne škole Dražen Košćak.

Dodao je da su zaista mislili da će djevojke održati obećanje i mirno otići kući. No one su se putem predomislile i otišle do Staroga grada, gdje su se potukle. Košćak napominje da su tri bile njihove učenice, a dvije iz susjedne Strojarske škole. Djevojke su tada bile učenice prvog razreda smjera modelar obuće i kožne galanterije. O svemu je obaviještena i policija, koja istražuje cijeli događaj, te Centar za socijalnu skrb. Inače, djevojke su se već i ranije tukle, a namjeravale su tučnjavu nastaviti u petak, no s obzirom da je sve izmaklo kontroli, do nove tučnjave nije došlo. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 394
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji