Obavijesti

Promo sadržaj

Video: Riješi se umornog izgleda brzo i prirodno

Video: Riješi se umornog izgleda brzo i prirodno
2

Odlazak pod nož zamijenili su neinvazivni tretmani. Ponekad je jako teško procijeniti koliko žena ima godina, ako je njegovana na prirodan način. San svake žene je imati blistavu, lijepu kožu i zategnuto tijelo.

Kako je jedno od najvažniih pitanja u estetskoj medicini izbor stručnjaka i tretmana za anti-age brigu o vašem licu u Dermamedu nemaju dilemu jer na sva pitanja imate odgovor kroz  stručnu pomoć. 

Mogu li se zahvati kombinirati ? Treba li ih ponavljati? Moguće komplikacije? Iskustvo? 

Zimski period godine idealno je  vrijeme za obnovu kože, ali ipak tri tretmana najbrže otklanjaju umoran izgled lica i dugotrajno vraćaju svježinu.

Podizanje kože kapaka bez operacije

Najnoviji hit estetske medicine je podizanje kapaka i uklanjanje viška kože plazmom, potpuno neinvazivno PLASMAGE uređajem. To je jedna od većih novosti u estetskoj medicini i najtraženiji tretmana za otklanjanje  umornog izgleda. Iz aparata doslovno izlazi energija kao munja koja toliko brzo zagrijava tkivo da ono nema vremena  spržiti se, nego samo ispari i topi se pred našim očima. Nestaje višak kože na gornjim kapcima, podižu se i otvaraju oči. 

Lifting - podizanje kože lica

Zategnuta koža vraća licu mladost i svježinu te se aktivnim tretmanima zaustavlja prirodni proces starenja. Uz laser, MedVisage  i Cryo Lifting poznatiji su i kao ne kirurški “face lifting” jer snažno podižu i zatežu kožu. Hladni Cryo lifting je idealan jer pojedine problematike kože ne dopuštaju tople tretmane. Rezultat je odmah vidljiv i dugotrajan.

Hidratacija lica

Iznimno je važno obnoviti i osnažiti upravo unutarnji sloj kože kako bi ona trajno imala blistavi sjaj i zategnutost. Problematika svake kože je različita te se individualnim razgovorom osobi prilagođava plan tretmana. Ovisno o godinama i stanju kože najčešće se koristi mikrodermoabrazija REVIDERM Skin Peeler, ultrazvuk, različite vrste pilinga, dermapen te dodatna hidratacija na bazi mezoterapije i skinboostera koji vraćaju vlažnost, volumen i izgubljeni hijaluron. 

Tajne učinkovitosti su u kombinaciji tretmana i vrhunskih aparati te patentirani Dermamed način rada, a te tajne uspješnosti ne otkrivamo. Doktorica  Anđela Prolić i konzilij stručnjaka za kožu i tijelo svakodnevno odlučuju o individualnim postavkama aparata i duljini rada tretmana te imaju čarobnu formulu što znaju naši klijenti. To je ta razlika isti aparat bolji rezultat. 

Uz ove tretmane često se oblikuje i cijeli profil lica, podbradak, brada, ravna nos te uklanjaju podočnjaci i ožiljci. Traženo je i povećanje gustoće kose, vampirski lifting, oblikovanje usana, zatezanje tijela, trajno uklanjanje dlaka, masnih naslaga i celulita, a sve to bez kirurgije i produženog oporavka. 

Kada koži osiguramo prirodan balans vidno se poboljšava tekstura, elastičnost, te se vraća svjež, prirodan i njegovan izgled.  Tisuće zadovoljnih klijenata, kvaliteta rada, edukacija djelatnika i ulaganje u tehnologiju učinili su Dermamed prepoznatljivim u cijeloj regiji. Imate li još dilema i želite saznati više slobodno kontaktirajte Dermamed na dermamed.info@gmail.com ili telefonski na 021/785-828.

Pratite Dermamed na Instagramu, Facebooku i Youtube kanalu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...