Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svezali su gradonačelnika za kamion pa su ga vukli po cesti

None Foto: Screenshot/Twitter

Nakon što Jorge Luis Escandón Hernández nije ispunio predizborno obećanje da će popraviti lokalne ceste, lokalno stanovništvo ga je izvuklo iz ureda, svezalo i vuklo kamionom po prašnjavim ulicama Santa Rite

Šokantne scene snimljene su u Meksiku! Na jugu države lokalno stanovništvo je napalo gradonačelnika Jorgea Luisa Escandóna Hernándeza. Svezali ga za kamion i vukli lokalnim ulicama. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Dogodilo se to u naselju Santa Rita u saveznoj državi Chiapas. Stanovnici su izvukli gradonačelnika iz ureda, svezali mu ruke špagom, a potom zavezali za manji kamion koji je čekao na ulici. Tako privezanog su ga vukli ulicama Santa Rite.

Društvenim mrežama proširile su se dvije snimke. Na prvoj se vidi kako  Escandóna Hernándeza izvlače zavezanog na ulicu i guraju ga u kamion, a snimio ju je jedan prolaznik koji je sve pratio sa strane. Druga snimka je sa sigurnosne kamere, a na njoj se vidi kako ga vuče kamion. 

BBC javlja kako je na desetke policajaca pokušavalo zaustaviti kamion, a u obračunu s policijom, stradalo je nekoliko osoba. Gradonačelnik nije pretrpio teže ozljede.

Bio je ovo drugi napad na gradonačelnika, a lokalci su ljutiti jer nije ispunio svoje predizborno obećanje da će popraviti lokalnu cestu. Zbog napada je uhićeno 11 osoba, a gradonačelnik je najavio tužbu zbog otmice i pokušaja ubojstva.

Komentari (155)
  • Kod nas nema dovoljno kamiona koliko ima kandidata koji su prekršili svoja predizborna obećanja....

    9. 10. 2019,   18:18
  • Bandinjo ako imas muda kandidiraj se tamo za gradonacelnika!

    9. 10. 2019,   18:21
  • U Mexiku ne žive "ofce"

    9. 10. 2019,   18:23