Obavijesti

Promo sadržaj

Video test: Možemo li ukloniti bore na licu u 60 sekundi?

Video test:  Možemo li ukloniti bore na licu u 60 sekundi?
1

Jeste li i vi umorni od neprestanog traženja prave kreme među tisućama njih? Sve kreme koje vidite obećavaju Vam da će te vječno biti mladi, a na kraju vam samo isprazne novčanik?

Što prije se želite riješiti bora i borica Vas vizualno postaruju? U Hrvatsku je napokon došao proizvod koji je u svijetu prodan u više od milijun primjeraka. Koriste ga poznate osobe kao Madonna i Sarah Jessica Parker, spomenut je u najpopularnijim časopisima, a mi ćemo Vam u narednom videu pokazati i zbog čega.

U videu ćemo Vam uživo pokazati djelovanje RX Cosmetics koja je trenutni hit u svijetu kozmetike. Da, dobro ste čuli, o djelovanju kreme smo snimili video, što drugi proizvođači krema ne rade jer ne mogu biti sigurni u trenutno djelovanje rezultata svojih proizvoda.

Pogledajte zašto o kremi RX Cosmetics izvještavaju svi najpopularniji ženski časopisi kao što su Cosmopolitan, Elle, Vogue i Daily Mirror. Kremu koriste i najveće svjetske zvijezde u srednjim godinama kao što su Madonna, Sarah Jessica Parker i Rachel Hunter.

Uzmite 3 minute i pogledajte rezultate - izabrane su slučajne prolaznice u trgovačkom centru  koje su pred kamerama na jednu stranu lica nanijeli kremu RX Cosmetics, a drugu stranu su ostavile bez kreme.

Rezultati su nevjerovatni, kao da se polovica lica pomladila za 10 godina. Pogledajte i sami:

Nadamo se da smo sada zaokupili Vašu pažnju i da ste se uvjerili u vjerodostojnost ovog proizvoda što je i jedan od razloga zašto žene diljem svijeta ''lude'' za tim proizvodom!

Formulu za RX Cosmetics su razvili vodeći vizažisti u SAD-u za potrebe snimanja videa i tv industrije. U toj su formuli sjedinili više proizvoda koji pri nanosu naprave lifting lica i izbrišu bore, podočnjake, vrećice ispod očiju i izražene crte.

Svim zainteresiranim distributer za Hrvatsku je osigurao posebnu ponudu koju možete vidjeti klikom na link www.loconatura.com 

Ako se trikovima za uljepšavanje mogu koristiti glumice, pjevačice i druge uspješne žene dijelom cijelog svijeta zašto ne bi i vi vratili ili zadržali mladenački izgled?

Odluka je na Vama - bora se možete riješiti jeftino, brzo i bezbolno. Jednom u životu nemojte biti skeptični i zapitajte se: 

  • Je li proizvod koji se proda u više od milijun primjeraka jedan od najboljih u svojoj branši, ako ne i najbolji?
  • Slažete li se da video dokaze mogu priuštiti samo proizvodi koji uistinu djeluju?
  • Je li istina da svjetski poznate zvijezde ne žele okaljati svoje ime preporukom loših proizvoda?
  • Je li istina da o drugim kozmetičkim proizvodima ne pišu svjetski poznati časopisi kao što su Cosmopolitan, Elle, Vogue in Daily Mirror, a o RX Cosmeticsu pišu svi veći poznati mediji i televizije?

Predlažemo Vam da pogledate internet stranicu www.LocoNatura.com i sami se uvjerite. Vjerujte nam da ćete nekoliko dana nakon kupovine proizvoda govoriti ostalim ljudima o pozitivnim učincima RX Cosmeticsa i predlagati im da i sami isprobaju proizvod! Naši kupci su naši najbolji ambasadori.

Ukoliko i nakon ovih dokaza niste uvjereni da je to prava krema za vas, pozivamo vas da pogledate još jedan kratki video u kojem ćemo vam u manje od dvije minute pokazati odgovore žena koja su kao i vi bile skeptične prema proizvodu.

Nakon što smo im pred kamerama nanijeli kremu RX Cosmetics na lice i pričekali 1 minutu, dogodilo se ovo:

Sada znamo da su i najveće »nevjerne Tome« sigurni u djelovanje. Više dokaza jednostavno nije moguće priložiti. Kremu hvale poznati svjetski mediji, najveće svjetske zvijezde, hrvatski kupci, a i rezultate smo Vam prikazali u videu.

Svim zainteresiranim, distributer za Hrvatsku je osigurao posebnu ponudu koju možete vidjeti klikom na link www.loconatura.com 

Sada još nešto nevjerojatno! Toliko smo sigurni u rezultate kreme RX Cosmetics i u vaše oduševljenje kupovinom da Vam dajemo 14 dnevnu 100% garanciju! Ukoliko s proizvodom iz bilo kojeg razloga ne budete zadovoljni vratiti ćemo Vam novac!

S tim preuzimamo rizik prije kupovine, a Vi ništa ne riskirate! Pitate se kako je to moguće i zašto to radimo? Zbog toga što znamo da će te biti oduševljeni nakon prvog korištenja i da će te ostati naš redovan kupac do kraja života.

I ne samo to, usuđujemo se reći da će te postati stranka koja će kreme preporučati s oduševljenjem svojim najbližima i na taj način prenijeti im vijesti koje će pamtiti zauvijek.

Ako želite zajedno s nama i s Rx Cosmetics zablistati sutradan na poslu, na službenoj zabavi, pikniku, rođendanu, vjenčanju, ne odgađajte nego nazovite broj: 099 425 7254 ili posjetite internetsku stranicu www.loconatura.com (KLIKNITE OVDJE) i naručite kremu RX Cosmetics po posebnoj cijeni još danas!

Za sve zainteresirane, hrvatski distributer priredio je posebnu akciju - ukoliko naručite 2 kreme RX Cosmetics dobiti će te za obje 56% popusta i besplatnu brzu dostavu, koja će Vam kremu dostaviti u 1 do 2 radna dana!

Ne odugovlačite, napravite nešto za sebe i svaki dan iznova zabljesnite, od danas na dalje!

P.S.: Ako budete imali sreće, pri kupnji na www.LocoNatura.com možete dobiti i posebno iznenađenje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini