Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Video uhićenja: Uletjeli u stan, razbili staklo i bacili ih na pod

Splitska policija otkrila je detalje uhićenja trojice osumnjičenih za likvidaciju Karmelina Fistanića. Objavili su i dramatičan video uhićenja jednog od osumnjičenih...

Policijski službenici Policijske uprave splitsko-dalmatinske proveli su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenima za kazneno djelo ubojstva u Omišu.

Tijekom opsežnog kriminalističkog istraživanja poduzeli su niz mjera i radnji u cilju pronalaska počinitelja kaznenog djela i materijalnih dokaza. Jučer tijekom dana na području Omiša, Šibenika i Zagreba  obavljeno je više pretraga stanova, drugih prostorija, kao i prijevoznih sredstava  kojim se  koriste osumnjičenici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Prilikom pretrage obavljene na području Šibenika, kod 47-godišnjaka je pronađeno 42.30 grama kokaina, 120.5 grama hašiša, 9.35 grama amfetamina i 41 komad streljiva.
 
Uz kaznenu prijavu podnesenu Županijskom državnom odvjetništvu, zbog uvodno spomenutih kaznenih djela, osumnjičenici su danas dovedeni pritvorskom nadzorniku.

POGLEDAJTE VIDEO:


 
Kriminalističko istraživanje se nastavlja.
 
Tijekom 2019. na području ove PU evidentirali smo 5 kaznenih djela ubojstva i dovršetkom ovog istraživanja sva djela su riješena, a počinitelji su pronađeni i procesuirani, rekli su nam iz policije.

Komentari (70)
  • Dakle, ovo su ti "crni policajci" kojih se migranti toliko boje. Treba ih još više da mi možemo mirno spavati.

    13. 12. 2019,   11:36
  • Kad možemo očekivati ovakav upad u sabor?

    13. 12. 2019,   11:47
  • Na redu je pravosuđe.Lik ima 100 i više prijava te hoda kao slobodna osoba.Imate li imalo srama u pravosuđu nakon ovoga?

    13. 12. 2019,   12:08