Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

VIDEO: Usred Zrinjevca popili kavu s totalnim strancima

Hrvati su 'svjetski prvaci' u ispijanju kave s prijateljima, ali što se dogodi kada na kavu sjednete s osobom koju prvi put vidite u životu?

Većina nas voli otići na kavu s dragim osobama, no biste li sjeli na kavu s osobom koju prvi put vidite u životu? Kada su se posljednji put zaljubili, što je najneugodnija stvar koju su napravili, ... - sve to, ali i još puno toga otkrili su glavni protagonisti videa, i to pred totalnim strancima. Biste li se i vi usudili napraviti tako nešto?

Tema: Native sadržaj

Komentari (23)
  • ..a u čemu je razlika kad s prijateljem pijemo kavu svaki dan a jedine riječi su nam „Bok“ i „Vidimo se sutra“, ostalo vrijeme smo svaki na svom mobitelu, a u čemu bi bila razlika popiti kavu sa strancem????

    24. 6. 2017,   09:42
  • Pitanje - zašto bih uopće popio kavu ili radio bilo što drugo, s nekim koga uopće ne poznajem? Koja je svrha i poanta toga? To se zove raditi besmislene i bespotrebne stvari, koje nemaju apsolutno nikakvu svrhu niti smisao. Popit ću kavu s bilo kim, ili nešto drugo, ako to ima nekakvu svrhu, nekakav cilj i nečemu vodi. Ako ne - čemu sve to? Ovo je jednako svrsishodno kao i sjesti na krov automobila i oponašati glasanje životinja. Ljudi dragi, život je ograničen, iskoristite vrijeme koje imate na smislene i koriste stvari. Umjesto ove gluposti radije pomozite staroj i bolesnoj susjedi pa joj otiđite po špeceraj, korisnije ćete iskoristiti tih 10 ili 15 minuta svog života, umjesto da ga potrošite uludo. Toliko od mene.

    24. 6. 2017,   10:00
  • ..nisam otvarala video, ali ne vidim uopće problem u ispijanju kave s potpuno nepoznatom osobom...uvijek mogu nešto novo naučiti, i nikad ne znaš -možeš upoznati osobu koja će ti postati važna u životu na neki način...uvijek sam otvorena za nova poznanstva, život je samo jedan i treba ga živjeti svaki dan...

    24. 6. 2017,   10:45