Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Video užasa: Blizu Maslenice u punoj brzini naletio na kolonu!

None Foto: čitatelj 24sata 5

Kod masleničkog čvora na autocesti A1 u ponedjeljak ujutro vozač sivog Passata nije na vrijeme uočio kolonu. Nekako se provukao između auta i ograde, kasnije je udario u drugi auto te ga izvrtio na cesti

Svi smo bili u panici jer smo vidjeli da je vozač Passata imao bebu iza, ali na sreću, nije joj bilo ništa, rekao nam je čitatelj koji je svojom dashboard kamerom snimio strašne scene kod skretanja za Maslenicu u ponedjeljak ujutro.

EKSKLUZIVNA SNIMKA

Vozač sivog Passata njemačkih registarskih oznaka nije na vrijeme uočio kolonu na A1 prije masleničkog čvora pa je projurio kraj automobila stružući ogradu. Pokosio je i nekoliko stupića i zabio se u drugi automobil kojega je zavrtio.

Foto: čitatelj 24sata

POGLEDAJTE VIDEO:

Foto: čitatelj 24sata

Foto: čitatelj 24sata

Zadarska policija potvrdila je da se oko 9 sati prije masleničkog čvora dogodila manja nesreća i da nije bilo ozlijeđenih.

Komentari (321)
  • Priznajte, dobro je ovo izveo, mogla je biti katastrofa, a ipak se provukao kroz iglene uši.

    5. 8. 2019,   16:25
  • Pazi ovo: "Video užasa..." ..a policija izjavila da se dogodila manja nesreća....jel vi sto pisete ovakve članke ste na nekim drogama??

    5. 8. 2019,   16:39
  • Odlicne reakcije svih vozaca, pa i ovog od pasata. Kada je vidio da ne moze stati i da ce udariti u auto ispred sebe, sto bi bilo jako lose, odlucio se na voznju bankinom i prosao kroz iglene usi ali izbjegao je da on ili drugi stradaju.

    5. 8. 2019,   16:27