Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vidio sam čovjeka kako hoda s maljem i ide prema tom autu'

None Foto: 10

Stanari Bihaćke ulice i gosti obližnjeg kafića bili su šokirani dok su gledali muškarca kako razbija automobil. Iz policije su potvrdili kako je čovjek uništio svoj automobil...

Nisam ni primijetio da je automobil na zebri dok do njega nije došao muškarac s macolom. Ugledali smo ga kako hoda s tim velikim čekićem u ruci i ništa nam nije bilo jasno. Kad je počeo razbijati u šoku smo gledali, rekao nam je čitatelj koji se zatekao u Bihaćkoj ulici u Splitu jutros kad je muškarac počeo razbijati automobil.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kako doznajemo od susjeda koji poznaju muškarca,  muškarac navodno ima privatnih problema zbog čega je, kažu, vjerojatno svoj bijes iskalio na automobilu. Riječ je o hrvatskom branitelju koji dosad nije imao problema sa zakonom pa pretpostavljaju da je ogorčen sa sustavom koji u nekim sporovima nije išao njemu u prilog.

POGLEDAJTE VIDEO:

Muškarac u Splitu demolirao svoj automobil i prijavio se policiji

Muškarac u Splitu demolirao svoj automobil i prijavio se policiji Više na bit.ly/2MOn573 Reporter: Tomislav Gabelić

Objavljuje 24sata u Četvrtak, 31. siječnja 2019.

- Jutros oko 9:15 zaprimili smo dojavu da nepoznati čovjek razbija automobil u Bihaćkoj ulici u Splitu. Policija je odmah izašla na teren no muškarac se sam prijavio u policijskoj upravi - rekli su nam u splitskoj policiji. 

 

Tema: Hrvatska

Komentari (79)
  • Povećao mu vrijednost prije zapljene😀

    31. 1. 2019,   13:12
  • Prominia zamašnjak prije 70000 km i opet počeja trest en ti mater i auto

    31. 1. 2019,   13:02
  • Das auto! 😂

    31. 1. 2019,   13:35