Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Vidio sam ga par minuta prije smrti. Imao je djecu i obitelj...'

None Foto: Sven Hoppe/DPA/PIXSELL 3

Nešto prije 9 sati voditelj gradilišta i ubijeni Nijemac sastali su se i razgovarali. Tema razgovora nije poznata, ali nakon samo nekoliko minuta došlo je do žestokog sukoba i pucnjave

Preliminarna istraga pucnjave na gradilištu u Münchenu u kojoj je 29- godišnji mladić iz Augsburga s dvojnim njemačko-hrvatskim državljanstvom ubio prvo svog 45-godišnjeg kolegu pa sebe nije otkrila razlog svađe između dvojice muškaraca.

Prema informacijama lokalnog portala tz, 29-godišnjak i voditelj gradilišta u blizini Mariahilfplatza prije pucnjave bio je u svojem uredu, u kontejnerima na gradilištu. Nešto prije 9 sati on i ubijeni Nijemac sastali su se i razgovarali.

Tema razgovora nije poznata, ali u samo nekoliko minuta došlo je do žestokog sukoba koji je završio tragedijom. U tom trenutku na gradilištu je bilo oko 50 radnika, piše tz.

Two dead in shots on construction site in Munich KRVAVO NA GRADILIŠTU Pucnjava u Münchenu: Hrvat je ubio svog kolegu pa onda sebe

Na intervenciju je izašlo oko 150 policajaca koji su zatvorili radove i ispitali sve radnike na gradilištu. 

- Ne mogu vjerovati. Vidio sam ga nekoliko minuta prije smrti i sada je mrtav. Žao mi je njegove obitelji. Imao je dvoje male djece - izjavio je kolega 45-godišnjeg radnika. 

Turkish President in Germany - Cologne NIJE TERORIZAM Pucnjava na gradilištu u gradu Münchenu: Ubijena su dvojica

- Svi koji rade u građevinskoj industriji moraju se moći nositi s pritiskom koji dolazi s tim poslom. To se jednako odnosi i na radnike, šefove, i arhitekte. Uvijek je riječ o velikom novcu, kratkim rokovima i žestokoj konkurenciji, pa su povišeni tonovi na sastancima uobičajena pojava. Ali da netko posegne za oružjem i ubije svog suradnika, to mi je neobjašnjivo. To još nisam doživio u 30 godina karijere. Radovi na gradilištu su odmah obustavljeni, ionako se nitko ne može skoncentrirati na posao - kazao je drugi.  

Komentari (74)
  • Evo da vam ja sad kazem moguci scenarij. Dobra strana Njemacke, baustela za vecinu radnika je jako dobro placen posao. Svi ti dodaci itd. to se ne moze usporedit sa placom u HR. E sad ima i losa strana te drzave, ona koja utjece na psihu, ti si kao Ausländer prokleti ROB i uvijek ces biti. Kako oni rade viceve npr. "Du arbeiten ich Chef". Svi su prokleti sefovi , od onog najmladjeg i najglupljeg do najstarijeg. Tvoj najveci problem je da si roden u pogresnoj drzavi, mozes biti dobar, bolji od svih ali sve ti badava, oni te gledaju odozgo. Radis najgore poslove dok se oni smiju i onda jos k tome uvijek ima jedan koji je medju njima bas specijalna prosta rasisticka budala. U idealnom svijetu zapravo on bi ti trebo glancat cipele kolko je zapravo zatucani svabsi seljo, da ne pricam o informatickoj nepismenosti...

    21. 2. 2019,   23:07
  • -ubio kolegu pa sebe, - ubio ženu pa sebe,- ubio dijete pa sebe---zašto nikad ne ide obrnuto?

    21. 2. 2019,   22:03
  • Bit će lova ili ljubavni trokut kriv za ovaj nemili i žalosni događaj.

    21. 2. 2019,   22:43