Obavijesti

News

Komentari 4

Vidjeli kriminalca koji je umro? Ubrzo se saznala prava istina...

Vidjeli kriminalca koji je umro? Ubrzo se saznala prava istina...
1

RUSIJA: Građani Sočija zatrpali su policiju pozivima nakon što je na TV-u emitiran prilog s mjesta prometne nesreće na kojoj se vidi muškarac koji pomaže ozlijeđenima

VIDEO

Na mjestu teške prometne nesreće u ruskom Sočiju građanima je za oko zapao jedan muškarac. Snimile su ga kamere lokalne televizije, a nakon što je prilog emitiran javnost se uzburkala. Muškarac je nevjerojatno podsjećao na pokojnog člana ozloglašene bande Kuščev - Sergeja Capka.

To je toliko uznemirilo pojedine građane da su se obratili policiji i tužiteljstvu da ispita ovaj slučaj. Ulje na vatru je dodao i jedan lokalni odvjetnik koji je rekao kako je moguće da netko lažira svoju smrt, pogotovo ako je bio član moćne bande.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ipak, ubrzo se saznala istina i utvrđeno je da je čovjek sa snimke Vitalij Nikoforov, Uzbekistanac koji je također dobro poznat organima reda. On se, naime, nalazi na federalnoj potjernici zbog krađe. Tih dana boravio je u Sočiju, a kada je vidio nesreću, prišao je pomoći ozlijeđenima. Još nije uhićen.

Sergej Capok je preminuo u pritvoru 2014. godine, dok je čekao izricanje kazne. Njegovo tijelo, bez znakova koji ukazuju na nasilnu smrt, pronađeno je jednog jutra u zatvorskoj bolnici gdje je ležao zbog lošeg zdravstvenog stanja. Nalaz obdukcije je pokazao kako je umro od tromba koji je začepio plućnu arteriju. Prema službenoj verziji priče, Capok je kremiran, a lokacija njegovog groba nije poznata.

Zloglasna Capokova banda 'operirala' je po selu Kuščevskaji od 1998. do 2010., a najviše se pamti masakr od 4. studenog 2010. godine. Čak 19 ljudi je ubijeno u jednom danu, a među njima je bilo 12 članova obitelji lokalnog farmera, uključujući i četvero djece.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a