Obavijesti

News

Komentari 49

'Vidjet ćemo tko će iz Vlade na finale, a tko će čuvati kuću...'

'Vidjet ćemo tko će iz Vlade na finale, a tko će čuvati kuću...'
1

Biti u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva je na razini jednog prekrasnog sna. Drugo poluvrijeme kad smo pritisnuli Britance bila je jedna nogometna hrvatska čarolija, kaže Jandroković...

VIDEO

Ovo je nevjerojatan uspjeh hrvatskog sporta i nogometa, poručio je predsjednik Sabora Gordan Jandroković (HDZ) koji je u srijedu s premijerom Andrejom Plenkovićem na stadionu bodrio Vatrene koji su protiv Engleske izborili finale Svjetskog nogometnog prvenstva. 

- Teško je opisati riječima što smo osjećali. Biti u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva je na razini jednog prekrasnog sna. Drugo poluvrijeme kad smo pritisnuli Britance bila je jedna nogometna hrvatska čarolija - sažeo je Jandroković. 

Vidio je slike slavlja iz Hrvatske za koje kaže da su bile vrlo impresivne.

- Možemo biti ponosni, uživati u ovim trenucima i nadati se da ćemo biti svjetski prvaci - poručio je predsjednik Sabora. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Tko će iz državnog vrha u nedjelju ići na finalnu utakmicu Hrvatska - Francuska,  još nije dogovoreno.

- Vidjet ćemo, dogovorit ćemo se tko će ići, a tko će čuvati kuću - kazao je Jandroković. 

Kratko je prokomentirao i vijest iz Bruxellesa da američki predsjednik Donald Trump prijeti kako će SAD izaći iz NATO saveza. 

- U slučaju da SAD napusti NATO onda ta organizacija teško može opstati. Vjerujem da doga neće doći. SAD je ključna zemlja saveza i to bila velika promjena na karti svijeta u sigurnosnom smislu. Vjerujem da će Amerika i dalje biti temelj NATO saveza - kazao je. 

Lenart HDZ-u: Ugledajte se na naše vitezove

U Saboru i termin za slobodni govor zastupnika, bio je rezerviran za uspjeh naše reprezentacije. Zastupnik Željko Lenart (HSS) pozvao je HDZ da se ugleda na naše vitezove, koji su pokazali kako se brani hrvatsko dostojanstvo, država i kako se predstavlja narod na najbolji mogući način. 

- Ovo je vrlo važan trenutak za Hrvatsku, narodu je ponovno vraćena nada. Zbog toga treba poštovati tu našu reprezentaciju, treba im skinuti kapu i reći: Bravo dečki, vi ste pokazali kako se zastupa Hrvatska i kako se postaje ambasador zemlje na najbolji način - poručio je. 
Lenart je podsjetio kako smo posljednjih 27 godina ovaj narod je proživio najveću pljačku, utrpali smo stotine tisuća uhljeba, napravili smo od države veresiju, dužni smo svima u svijetu, narod kopa po kantama i kontejnerima i a pali po standardu ispod Bugarske. Kazao je kako nažalost, postoji dio ekipe koji je posljednjih godina mislio samo na sebe, a ne na narod i donosio zakone protiv volje hrvatskog naroda.
 
- Pozivam sve vas, koji imate savjesti i koji imate volje da se Hrvatska vrati tamo gdje zaslužuje, da joj vratite dostojanstvo. Pozivam premijera Plenkovića da u sve ove godine, u kojima je HDZ radio samo za svoje interese, da odigraju jedan mandat za hrvatski narod ako što su to učinili veličanstveni nogometaši: Neka vam oni budu uzor  - zaključio je Lenart. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a