Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vikao da je HDZ bacio državu na koljena, a sad im je na listi

None Foto:

Za svoj govor iz 2014. godine, koji je i dalje dostupan na YouTubeu, dobio je veliki aplauz publike. Tada je trajala njegova kampanja također za Europski parlament, ali na listi HDSSB-a

Što nam je još potrebno da shvatimo kako nas je crveni SDP svojom nesposobnošću dotukao, a plavi HDZ nas je pokrao?!, izjavio je Stjepan Ribić, dugovječni ravnatelj Županijske razvojne agencije Osječko-baranjske županije koji se našao na listi HDZ-a za Europski parlament. 

Za svoj govor iz 2014. godine, koji je i dalje dostupan na YouTubeu, dobio je veliki aplauz publike. Tada je trajala njegova kampanja također za Europski parlament, ali na listi HDSSB-a, javlja Telegram

Svoj dramatični govor počeo je sa: "Hvaljen Isus, puče moj! Izdani, prevareni, zaspali!"

Nastavio je nabrajati najveće probleme Hrvatske za koje je okrivio SDP, ali i HDZ. Stranku na čijoj je sad listi prije pet godina je proglasio lopovskom te konstatirao da je "bacila državu na koljena". 

- 400.000 ljudi je nezaposleno, 100.000 napustilo je Hrvatsku, 300.000 je pred deložacijom, ubrajamo se među 10 najgorih ekonomija svijeta! Što nam je još potrebno da shvatimo kako nas je crveni SDP svojom nesposobnošću dotukao, a plavi HDZ nas je pokrao?! - rekao je tada Ribić te dobio veliki aplauz publike. 

- Ključevi Europskog parlamenta su u vašim rukama, vi imate moć! Stoga zaokružite listu broj 9 jer je ona znala 90-ih se boriti za samostalnu Hrvatsku! A ovi plavi i crveni, baciše nam Hrvatsku na koljena! - nastavio je dramatično. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Komentari (72)
  • Sladoled se lize zbog slasti, a dupe zbog vlasti

    6. 4. 2019,   19:38
  • Ponekad se pitam je li to neka zasebna sorta. Ali onda pogledam oko sebe i vidim bar desetak ovakvih kao ovaj. Mi smo takav narod.

    6. 4. 2019,   19:37
  • Ha ha ha uhljeb 100%%%%%

    6. 4. 2019,   19:37