Obavijesti

Promo sadržaj

Vikend dobre zabave i vrhunske gastronomije

Vikend dobre zabave i vrhunske gastronomije
1

Dani Bistre tradicionalan je događaj koji je ušao u svoju 14. godinu održavanja. U vikendu od 7.-9. lipnja Bistra postaje mjesto vrhunske zabave, koncerata i gastronomije

Samo 20 minuta od Zagreba, na VIP parkiralištu Gornja Bistra na otvorenom, nastupati će Mia Dimšić u petak 7. lipnja, Giuliano & Diktatori u subotu 8. lipnja, nastupiti će razni KUD-ovi i DJ-i.  Uz bogat glazbeni program, vatromet i lunapark,  pripremili smo i dječji program u nedjelju, a sve je popraćeno odličnom gastronomskom ponudom. 

Centralni događaj Dana Bistre, Bistranska Čušpajzijada, održati će se u subotu, 8. lipnja - 20 ekipa će skuhati 300 litara raznih i prefinih čušpajza koji će se moći degustirati nakon proglašenja najboljeg čušpajza. Kuharski žiri , slavni Tomislav Špiček  te predsjednik udruge bistranskih kuhara, Stjepan Lešnjak, proglasiti će 3 najbolja čušpajza u 2019. Godini. Ako želite provesti zabavan vikend, podružiti se s prijateljima ili obitelji, pojesti nešto fino i kupiti domaće proizvode lokalnih OPG-ova, Dani BIstre su pravo mjesto za Vas. 

Vikend poslije očekuje nas Moto susret koji počinje 14. lipnja i koncertom Mustač benda, a 15. lipnja uz defile motorista kroz Bistru, zabavljat će nas bendovi Wanted i Zadruga. Ulaz za sva tri dana je besplatan.

Pozivamo sve medije da nam se pridruže na ovom lijepom druženju u prirodi i upoznaju ljepote Bistre i običaje bistranskog kraja.

PROGRAM: 

Petak 7.6. u 19,00 sati

  • službeno otvaranje
  • muški pjevački zbor
  • Mia Dimšić koncert
  • Vatromet
  • Dj

Subota, 8.6. od 10,00 sati

  • Biciklijada 
  • U 14 sati ČUŠPAJZIJADA ( do 18 sati)
  • Dj
  • 21 h Giuliano & Diktatori 

Nedejelja 9.6. od 11,00 sati

  • Dječji program ( nastup vrtića Kapljica, lunapark, facepainting, mali nogomet, natjecanje u akrobatskom rock& roll-u)
  • Nastup KUD-ova

Za sva tri dana organiziran je besplatni  turistički vlakić koji će voziti po Bistri od Sljemenske ulice do Dvorca Oršić i naravno, do glavne destinacije na Vip Parkiralištu – 14. Dana Bistre.

Za sve posjetitelje izvan Bistre, a koji dolaze iz smjera Zagreba ili Zaprešića, Općina Bistra je u suradnji s ZET-om dogovorila besplatan prijevoz u subotu, 8. Lipnja cijeli dan linijom 176 od Črnomerca do Gornje Bistre. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu