Obavijesti

News

Komentari 3

Viking iz Karlovca: Maskiram se i onda šišam ljude u salonu

Viking iz Karlovca: Maskiram se i onda šišam ljude u salonu
17

Četiri sata šminkala me vizažistica iz Zagreba. Ispalo je odlično, samo sam se bojao da me na putu do Karlovca ne zaustavi policija, ne znam kako bi reagirali kada bi vidjeli Vikinga za volanom, kaže Tomislav

VIDEO

Od malih nogu se maskiram, bilo od običnog presvlačenja u slikara ili barmena, do zahtjevnijih maski. Prije nekoliko godina bio sam Freddy Krueger iz 'Strave u Ulici Brijestova', a sada sam nosio masku šumskog Vikinga. Te maske mi rade profesionalci i to po nekoliko sati, rekao nam je karlovački frizer Tomislav Pudina (43)  istinski zaljubljenik maškara, maskiranje i svega onoga što fašnik nosi.
U utorak je svoje mušterije, ali i sugrađane iznenadio dojmljivom maskom šumskog Vikinga, a salon je za tu prigodu na jedan dan kamuflirao u 'kafić'. 

POGLEDAJTE GALERIJU

frizer frizer
17
| Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL


 - Ovo je stvarno ispala najbolja maska do sada. Četiri sata šminkala me prijateljica Maša, vizažistica iz Zagreba, a maska Vikinga je bila njena ideja i iznenađenje i za mene samog. Ispalo je odlično, samo sam se bojao da me na putu do Karlovca ne zaustavi policija, ne znam kako bi reagirali kada bi vidjeli Vikinga za volanom - govori nam Tomislav, dodajući da maske bira osluškujući ideje djece i mušterija. Pripreme za maškare traju tijekom cijele godine: šiva kostime, prikuplja komade odjeće, rekvizite, ideje.   
- Jednom su me prilikom prijatelji pitali kada ću zaposliti ženu u salonu. Ispunio sam im želju i za fašnik ih je u salonu dočekala Barbie.  Živim za maškare, volim reakciju ljudi kada se nasmiju maski, volim zabavu, veselje, pjesmu, ples...jednostavno volim karneval - kaže Tomislav kojem se nakon dugo godina ispunila želja. Naime, Karlovac je nakon dugo vremena ove godine dobio svoj Karneval u čijoj je organizaciji sudjelovao zajedno s inicijativom mladih "Kaos" i drugima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
pudina
Karlovački frizer maskiran u vikinga zabavlja i dotjeruje svoje mušterije

Kod preuzimanja ključeva grada, upravo je Tomislav, maskiran u Škota, imao čast frizirati gradonačelnika Damira Mandića, a za "poklon" mu je ofarbao kosu plavim sprejem.   
Gradonačelnik je bio oduševljen.

- Ni ja se ne maskiram samo zbog sebe već i zbog promocije svoga grada. Želim zabaviti ljude i djecu da nam bude što više smijeha u gradu. Drago mi je da je nakon dugo godina pokrenut Karlovački karneval kojeg su podržali i sudionici i građani, a na godinu idemo s još jačim intenzitetom. - poručio je Tomislav koji već smišlja masku za sljedeću godinu.

frizer pudina frizer
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...
NOVA SAZNANJA?

Novi detalji potrage: Izbrisane poruke na majčinom mobitelu, slikala kćer Danku iz 3 kuta...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.
FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)