Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vis: Djeca bacala petarde, pa izazvala požar u parku

None Foto: P.I. 19

U samo nekoliko minuta vatra se proširila na krošnje palma. U gašenju požara sugrađani su pomogli vatrogascima. Ozlijeđenih nije bilo...

U samo nekoliko minuta vatra se s krošnje jedne palme proširila i zahvatila njih devet. Požar u centru Visa u utorak poslijepodne izazvala su djeca. Krošnje palmi starih 60 godina u potpunosti su izgorjele. U gašenju požara vatrogascima su pomogli i građani.
- Žar je letio posvuda. Vatrogasci su se dosta dugo borili s vatrom. Uspjeli su spasiti palme, ali je šteta velika. Očevici kažu da su djeca u parku bacala petarde, a jedna od njih završila je u krošnji palme i zapalila ju - ispričao je čitatelj P. I., autor fotografija.
Ozlijeđenih u požaru nije bilo, a viški vatrogasci kažu da je požar izazvala neka vrsta pirotehničke naprave. Materijalna šteta je velika.

Komentari (8)
  • ..., ma nek se djeca igraju, pa idu blagdani.

    10. 12. 2008,   13:50
  • To je sigurno namjerno potpaljeno. Visani, vec ste unistili taj cijeli dio centra sa novim domom zdravlja kada ste srusili puno 200 godina palmi starih. Sram vas bilo sta radite od otoka, primitivci jedni.

    10. 12. 2008,   14:01
  • aj, bar sad nece vise biti stakora koji su zivjeli u krosnjama :D

    10. 12. 2008,   13:43