Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Više ljudi ozlijeđeno: Neredi na ulicama zbog ubojstva mladića

Komentari (62)
 • Obrazac je u cijeloj Europi više manje sličan. Europljanke više ne žele rađati djecu, već šetati cucke, pozivati se na feminizam, naslikavati za Instagram i glumiti elitu. S druge strane, vlade (lijeve, desne, srednje...) rade po naredbama onih moćnika koji su ih i lansirali na "vrh". Jedan od ciljeva tih stvarnih moćnika je pomiješati sve rase, narode i vjere kako bi sve to bilo u jednom kako bi se lakše moglo manipulirati grupama bez jasnog kulturnog identiteta. Da se vratimo, Europljani spavaju san, dok im se u to vrijeme useljavaju milijuni i milijuni Afrikanaca i Azijata čiji mentalitet i nekultura se ne uklapaju u europski krug. No, oni se ogromnom većinom umožavaju što zbog ogromnog useljavanja što zbog iznimno visokog fertiliteta njihovih žena (TFR čak i preko 5). Zanimljivo da liberali i soroševci zamjeraju takozvanim "radikalnim desničarima" sve ono što odobravaju kod onih koji se useljavaju, s tom razlikom što kad ja dođem nekome u goste ne mašem s nožem po ukućanima. Hrvatska jedini spas može naći ako pošalje vašintonsko-briselsko-telavivske sluge u septičku jamu, te narod na vlast dovede ljude koji će nas povezati s braćom Slavenima koji razmišljaju slično nama. U suprotnom za 200 godina, ovo neće biti Hrvatska, ovo neće biti Europa.

  27. 8. 2018,   21:03
 • Znači, ako se netko usprotivi islamizaciji Europe i ubijanju domaćeg stanovništva, onda je odmah ultra desničar (štogo to značilo)!? I na kojem su se to jeziku Iračanin i Sirijac svađali s Nijemcem? Na esperantu? Jer, znajući njihovu volju za integracijom, njemački sigurno nisu naučili.

  27. 8. 2018,   21:29
 • Van ili neka ih dobri ljevičari rasporede kod sebe kućama !

  27. 8. 2018,   21:08
 • Van iz evrope sa njima!!!!

  27. 8. 2018,   21:07
 • napokon da se neko usprotivi ovom islamskom teroru i terorizmu. sad će odmah da dignu uzbunu i proglasiti će ih zločincima, fašistima i nacistima koji mrze i napadaju jadne i nevine izbjeglice. mudžahedinima i islamskim džihadistima je dozvoljeno da ubijaju, siluju i teroriziraju cijelu europu, a čim se neko usudi da se usprotivi tom teroru odmah se diže panika i mobiliziraju tisuće specijalaca da uguše "pobunu" i uspostave "toleranciju" i "multikulturalizam".

  27. 8. 2018,   21:22
 • Nije pametno se igrati sa njemačkim zivcima. Kada Njemci puknu....

  27. 8. 2018,   21:39
 • "Ma oni su miroljubivi, samo bježe od rata, sukoba, ne žele oni nama zlo", još će tu bit svega...

  27. 8. 2018,   21:58
 • ja samo neznam merkelicu jel ona zna da je to druga kultura, oni se nikad neče socijalizirat,i ali nikad,pa gdje joj je bila pamet uzeti milione takovih nasilnika svi su oni isti

  27. 8. 2018,   21:16
 • Bice neki novi Hitler.

  27. 8. 2018,   21:36
 • Drapali Švabi ženu,htjeli se isprazniti. Kada se Švabo pobunio,potegnuli noževe. Nr znam kako su ti Nijemci naivni,imaju miljune emigranata u zemlji iz trećeg svijeta,a hodaju naokolo sa ženama nenaoružani,bar da je suzavac imao mogao se spasiti.

  27. 8. 2018,   22:36