Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Više od 20 dana ukipljeno stoji i šuti na trgu! Ne znaju zašto

None Foto: YouTube
<div> <iframe width="504" height="378" src="//www.youtube.com/embed/bhUGtth4vAU" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> </div>

Neki građani Prijedora govore da mlada redateljica Jelena Topić prosvjeduje zbog nezaposlenosti, jer je završila dva fakulteta, a drugi misle da snima dramski rad

"Danas ne znam što da napišem", to je sugrađanima pisanom porukom poručila Jelena Topić koja je nazvana i "prijedorskim živim kipom", piše Otvoreno.ba.

Već skoro mjesec dana djevojka stoji na glavnom trgu u Prijedoru i svi je gledaju, neki joj čak i govore, ostavljaju joj novac i "vizitke" u džep. Dobila je čak i bračne ponude, no ona je na sve ostala nijema. Prijedorčanima je ona i dalje najveća misterija.

Prijedor24h piše da dio građana objašnjava kako mlada redateljica Jelena Topić prosvjeduje zbog nezaposlenosti, jer je završila dva fakulteta, a drugi misle da snima dramski rad.

Na postolju na kojem stoji do sada je stavljala poruke "Pričala ili šutjela, nitko me ne čuje", "Jadna ne bila", "Izolacija", "Isključena", a na Facebooku se zapitala treba li se učlaniti u stranku. Slikar iz Prijedora Mirko Šević istaknuo je da sve što Jelena Topić radi pripada suvremenoj umjetnosti, teško razumljivoj prosječnom čovjeku.

- Njena poruka šutnjom jača je u vremenu u kojem posvuda vlada galama - kazao je Šević. Prilog o djevojci koja šuti objavila je Alternativna televizija.

Komentari (84)
  • Stalno Šuti...? Ženim je odma... mislim kad siđe...

    22. 10. 2013,   20:56
  • Lijep je Prijedor..ali isto kao i kod nas - nema posla. Kod njih je još gorje...i takvih Jelena je jako puno, kao i kod nas...

    22. 10. 2013,   21:42
  • Neš ti vijesti...neki u nas već godinama tako sjede - u saboru.

    22. 10. 2013,   23:32