Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Višestrukog ubojicu Gačića u petak su pokopali u Sarajevu

None Foto: Dnevni avaz

On je ubijen u obračunu s policijom 12. veljače u okolici Kiseljaka, gdje je pronađen nakon višednevne potrage. Iako je iz zatvora otpušten kao osoba koja je opasna po okolinu, nije bio pod nadzorom

Edin Gačić, višestruki ubojica kojega je u obračunu prošlog tjedna likvidirala policija u okolici Sarajeva, pokopan je u petak na groblju u Sarajevu, a na ukopu su bili samo radnici pogrebnog poduzeća.

SUSJEDA OKRUTNOG UBOJICE Starica pomagala Gačiću: 'Bio je lijep kao lutka, žao mi ga je'

Gačić (42) je pokopan na muslimanskoj parceli zabačenog dijela gradskog groblja Bare. Njegov grob označen je tablom s islamskim vjerskim znakovljem te s punim imenom i godinom rođenja i smrti.

Ubijen je u obračunu s policijom 12. veljače u okolici Kiseljaka, gdje je pronađen nakon višednevne potrage. Gačić je prije toga ubio policajca Mahira Begića kod mjesta Tarčin te Sauda Sultanića, vlasnika trgovine u mjestu Podorašac, u kojemu se Gačić nastanio nakon što je prodao imovinu u Banjoj Luci i odselio se iz tog grada.

OBRAČUN S UBOJICOM: 'Uzeo sam pušku, da policija nije ubila Edina Gačića, ja bih'

Gačić je prije zločina koje je počinio odslužio dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubojstva, uključujući tu ubojstvo vlastite majke.

Iako je iz zatvora otpušten kao osoba koja je opasna po okolinu, nije bio pod nadzorom niti se želio podvrgnuti liječenju. 

Komentari (6)
  • E sad kad i to znamo možemo lipo u miru da se odmorimo.

    22. 2. 2019,   15:11
  • taj pokop nije zasluzio ako znamo sta znaci pokop

    22. 2. 2019,   15:34