Obavijesti

News

Komentari 373

Profesor (53) je bio makro ženi koja je u 'uspješnom' braku

Profesor (53) je bio makro ženi koja je u 'uspješnom' braku
1

Još se ne zna koliko su prostituiranjem zaradili žena i njezin svodnik, ali s obzirom na to da su se druženja odvijala prošlih 8 mjeseci, svota vjerojatno nije mala

VIDEO

Iako je bila u uspješnom braku, Riječanka je u pauzama odlazila s posla kako bi dodatno zaradila, i to seksom, koji je naplaćivala između 500 i 700 kuna.

Već osam mjeseci druženja joj je potajno dogovarao muškarac (53) te mu je davala manji dio zarade. Posao im je išao dobro sve dok nisu počeli “raditi” s pohotnim, ali škrtim klijentom. On je ženu počeo ucjenjivati kompromitirajućim fotografijama. Navodno je u mobitelu imao podosta fotografija koje je snimio tijekom njihovih druženja.

- Ne mogu potvrditi otkud je stigla ta informacija. Moguće od više izvora - rekao je Tomislav Veršić, glasnogovornik riječke policije. Ipak, policiju je navodno s cijelim slučajem upoznala očajna žena, koja nije mogla podnijeti ucjene.

Njoj se ucjenjivač hvalio visokim položajem i važnim poznanstvima. No ispostavilo se da je prosječan građanin željan avanture i provoda, ali besplatnih. Riječka policija ubrzo je uhitila svodnika. Riječ je o muškarcu (53), koji , doznajemo, po nekoliko sati tjedno predaje psihologiju u više škola na u Rijeci, Opatiji, Delnicama i Crikvenici. U vrijeme uhićenja bio je na bolovanju.

Pet godina radio je i u Salezijanskoj klasičnoj gimnaziji u Rijeci. To je škola koja ističe vjerski odgoj i nastoji usaditi učenicima moralne vrijednosti i spremnost na odricanje.

- Sjećam se da je na posao dolazio i odlazio, ali nije bio previše komunikativan. Nije baš razgovarao s ostalim kolegama. Ne znam skoro ništa o njegovu privatnom životu - rekao nam je don Niko, ravnatelj škole.

Uhićeni muškarac u toj klasičnoj gimnaziji ne radi već sedam godina. No radi u riječkoj Ekonomskoj školi.

- Predavao mi je prošle godine. Dojmio me se kao smiren čovjek. Uvijek ima neki maleni smiješak na licu i pomalo se čini kao da je na tabletama za smirenje. Ipak, da nisam čula ovu priču, rekla bih da je drag - ispričala je učenica.

U profesorovoj kući živi i žena, koja novinarima nije željela otvoriti vrata.

- Pustite me na miru. Nemam vam što reći - rekla je iza zatvorenih vrata.

Općinsko državno odvjetništvo izdalo je policiji naloge o detaljnom istraživanju pa su policajci oduzeli računala i mobitele kojima su se služili profesor, žena i ucjenjivač.

Još se ne zna koliko su prostituiranjem zaradili žena i njezin svodnik, ali s obzirom na to da su se druženja odvijala u prošlih osam mjeseci, pretpostavlja se da svota i nije baš mala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 373
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...