Obavijesti

News

Komentari 110

'Vjerovala sam joj i pustila je u stan. Ukrala mi je 300.000 kn'

'Vjerovala sam joj i pustila je u stan. Ukrala mi je 300.000 kn'

U Ulici Božidara Rašice u Zagrebu u srijedu oko 15 sati nepoznata žena pozvonila je na vrata J. H. (85). Lažno se predstavila kao bankarica. Da je pokradena, J. H. je shvatila idućeg dana

VIDEO

Nazvali su me iz banke, a ubrzo je na moja vrata pokucala žena koja se predstavila da je iz banke, rekla nam je žena (85) koja je opljačkana.

U Ulici Božidara Rašice u Zagrebu u srijedu oko 15 sati nepoznata žena pozvonila je na vrata J. H. (85). Lažno se predstavila kao bankarica te ju je opljačkala.

- Zvali su me taj dan iz banke, a ubrzo je na moja vrata pozvonila žena koja se također predstavila da dolazi iz banke. Pustila sam je u stan jer sam joj vjerovala. Slabije vidim i čujem pa mi ju je teško opisati - rekla nam je J. H.

Nakon što je prevarantica ušla u stan opljačkala je nemoćnu staricu koja je tek u četvrtak shvatila da je ostala bez oko 300.000 kuna. Krađu je tad prijavila policiji.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Policija upozorava: Nepoznate ljude ne puštajte u svoje domove!

Iz zagrebačke policije još jednom upozoravaju građane da nepoznate ljude ne puštaju u svoje domove.

- Nepoznate ljude koji pokušavaju ući u vaše domove i doći u posjed vašeg novca nipošto ne puštajte u stanove ili kuće te im ne predajte svoj novac ili druge vrijedne stvari jer je riječ o ljudima koji se lažno predstavljaju kao djelatnici banke, maserke ili policijski službenici koji samo iskorištavaju nemoć i neznanje starijih osoba - priopćili su iz policije.

Dodaju da ako građani zaprime pozive od nepoznatih ljudi u kojima se traži od njih da nešto učine sa svojim novcem, zlatom i drugim vrijednim predmetima ili kažu da će netko doći na njihovu adresu radi provjere novca ili zlata, upozoravamo građane da odmah obavijeste policiju na broj 192.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 110
VIDEO

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca
TUČNJAVA U KLAIĆEVOJ

VIDEO Frka u Zagrebu, policajci s dugim cijevima izašli na teren! Uhićeno je četvero stranaca

Veća grupa stranih državljana se pred zatvaranje sukobila s vlasnikom kafića u Klaićevoj ulici u ponedjeljak navečer. U policijsku postaju je privedeno njih četvero, potvrdila nam je zagrebačka policija

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto
NAGLA PROMJENA VREMENA

Pogledajte nevrijeme koje stiže u Hrvatsku: Moguće i jače oluje. U Zagrebu je drvo palo na auto

Čitatelji su nam poslali fotografije sa Žitnjaka gdje je stablo palo na parkirani automobil. Promjenu vremena prati i velik pad temperature, koja je za 20-ak Celzija niža nego jučer u isto vrijeme na sjeveru zemlje
VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C
LUDO VRIJEME

VIDEO Pogledajte kako pada snijeg u Zagorju! Jučer bilo 30°C

DONJI MACELJ Snježni pokrivač iznenadio je stanovnike Zagorja gdje je jučer bilo gotovo 30. Veliki snježni nanosi pali su i u planinskim dijelovima Slovenije, gdje je pala i tuča, a snijeg pada i na Rogli. Iz DHMZ-a su najavili da je u popodnevnim satima moguć snijeg u Gorskim dijelovima Hrvatske dok će većinu dana padati lokalni pljuskovi.