Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlada 'kreše' naknade za rad u povjerenstvima i vijećima

Komentari (56)
 • ma ne uvodiš ti reda i rada. nego ti toliko putuješ i toliko koštaš državni proračun da ukidaš i vodu i naknade samo da bi za tebe i tvoje vozikanje bilo dosta novaca. pa tko te nezna skupo bi te platio. od radnika koji ne primaju plaću bježiš. a sastaješ se sa onima koji imaju dobra primanja. sastaješ se sa lažnim braniteljima a pošteni i pravi štrajkaju glađu budi prava predsjednica pa njih posjeti ako si takva kakvom se predstavljaš

  5. 5. 2011,   15:29
 • Krivo, krivo, krivo....Sve delate krivo. To ste trebali napraviti prije 15 godina još, al ajde.........Dajte skužite, novac treba stvarati - STVARATI !!!!!! Ne možete ga samo štedjeti, to nije vaš posao , okruženi ste "stručnjacima", Ako ne stvaraju novac ( odn, ne stvaraju uvjete za stvaranje novca) - otpustite ih. Ili ne znaju ili skreću u svoj džep . Iskreno , ja ne vjerujem u vaše loše namjere, pa tako, postoji i mogućnost da zapravo pojma nemate, veze rođene sa svojim poslom. U tome slučaju - maknite se, prepustite mjesto nekome ko zna......Škegro, savjetnik!!! Tip koji u svojoj kolumni ismijava sve koji nisu ekonomisti, sve koji ne kuže nove trendove krađe "na fino".........No, dozvoljavam da sam možda i ja priglup, pa ništ ne kužim. Vidjet ćemo ( ako ćemo smjeti dići pogled pred novim gospodarima)

  5. 5. 2011,   15:39
 • Kako ide ona famozna rečenica, "kad ne želiš da se nešto sazna (riješi, otkrije) osnuj povjerenstvo" (ili tako nekako). Da vladajući uistinu žele nešto napraviti ukinuli bi povjerenstva, a ne "kresali" naknade!

  5. 5. 2011,   15:51
  • Da al'očito ne žele............

   5. 5. 2011,   16:09
  • U ovoj rupi bez dna,je smiješno govoriti o 49 milijuna kuna.Ovdje se treba namaknuti milijarde.Pozdrav.!

   5. 5. 2011,   16:12
  • Timice2 u ovoj zemlji netko nam pokušava "prodati" da nas više koštaju spajalice i voda koja se popije u državnim službama, nego plaće, dnevnice, naknade, naknade na naknade itd. koje se isplačuju zaposlenicima u tim službama, pa stoga vrijedi ona stara NNNI i živjet ćemo mirnije(relaksiranije). :-) ili :-( kak se uzme

   5. 5. 2011,   16:26
 • To sve što radite ništa koristi,dobro je poznato svakom ekonomisti,da se prvo treba pokrenuti gospodarstvo,koje stvara nove vrijednosti.Ovo pretakanje iz šupljeg u prazno,više je nego morbidno.Uštediti tamo gdje se dosada razbacivalo,meni je smiješno i jadno.Sa mrvicama se više ništa ne može napraviti,prekasno je,gospodo na vlasti.Bolje za vas,da se otrijeznite.

  5. 5. 2011,   16:08
 • Ova nesposobna Vlada na cijem celu je osoba koja nije iskazala sposobnost ni na regularan nacin osigurati za sebe stan, onda naravno da ne zna kako funkcionira i kako se upravlja drustvenom zajednicom. Ovo "kresanje" je rezultat Vlaisavljevickine spoznaje koju javno nece priznati, da Hrvatska i dalje tone i novca nema i pored novih zaduzenja. Ona sada vjerovatno razmislja kako bi najbolje bilo da se Vlada ojaca za jos jednog ministra financija sa zaduzenjem osiguranja novih kredita. Njenom kretenizmu nema kraja. Naravno, do izbora.

  5. 5. 2011,   16:00
 • "Hrvatski iseljenici su posebno dobrodošli ulagači". I iseljenici su vas pročitali, pa sve to gledaju bez emocija, jer su ih "potrošili" za vrijeme Domovinskog rata kad ste se vi neki bogatili na osnovu njihovih emocija i domoljublja.

  5. 5. 2011,   18:32
 • 49 millijuna kuna godišnje ode za sjedenje u raznim povjerenstvima i radnim skupinama, pa još na to sjedne i dnevnica ako se išlo u drugo selo. i sad ona misli da će uštediti ako plaća samo stručnjacima?!? a što su onda ovi ostali u povjerenstvima?!? zašto se uopće dozvolilo da se za svaku glupost osnivaju povj.,radne skupine i dr tijela i na to dobivaju prevelike cifre, umjesto da im to bude čast i volontiraju. ionako se ta povjerenstva održavaju za vrijeme radnog vremena. sve je to jedna velika kaša od gov*na

  5. 5. 2011,   15:42
 • kaskaš jaco za cijelu viječnost

  5. 5. 2011,   16:46
 • Tek sad?Teta,teta...! Pa ti čak nisi ni glupa! Tvoja dijagnoza je još gora!

  5. 5. 2011,   15:48
 • Ova kojekakva povjerenstva, od onog Kontičevog do ovog zadnjeg nisu polučili rezultata. Šta je najjadnije u svemu, u ta povjerenstva su ulazili zaposleni sa vrlo dobrim primanjima, večinom političari, za ne rad u osnovnoj djelatnosti i povjerenstvima uzimali su plače i naknade, ali im vjerovatno nije odbijano od plače za izostanak sa radnih mijesta, znači nisu radili nigdje a ubirali novac na više mijesta za nerad na svim. I sad ovaj predizborni trik, uskračivanje naknada, pa ti ljudi imaju svoje itekako velike plače na svojim radnim mijestima a posao u povjerenstvima obavljaju za vrijeme radnog vremena u osnovnoj djelatnosti i bilo bi pošteno da to rade bez naknade.

  5. 5. 2011,   20:55