Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlada na sjednici imenovala ravnatelje triju svojih ureda

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Alena Tahirija imenovala je ravnateljem Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Helenu Beus ravnateljicom Ureda za udruge te Karmelu Plazibat ravnateljicom Ureda za unutarnju reviziju

Na zatvorenom dijelu sjednice Vlada je u petak temeljem provedenog postupka po raspisanom javnom natječaju imenovala ravnatelje triju svojih Ureda - Alena Tahirija ravnateljem Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Helenu Beus ravnateljicom Ureda za udruge te Karmelu Plazibat ravnateljicom Ureda za unutarnju reviziju.

Prethodno je Vlada povukla ovlaštenja za obavljanje poslova ravnatelja tih ureda - Branku Sočancu za ravnatelja Ureda za ljudska prava i prava nacionalnih manjina, Vesni Lendić Kasalo za ravnatelja Ureda za udruge i Nevenki Lipovac za ravnatelja Ureda za unutarnju reviziju.

Zbog isteka mandata, Vlada je utvrdila prijedlog odluke o razrješenju dosadašnje članice Upravnoga vijeća Hrvatske energetske regulatorne agencije (HERA) Lidije Hočuršćak te utvrdila prijedlog odluke o imenovanju Nikole Vištice i Željka Vrbana članovima Upravnoga vijeća HERA-e, temeljem provedenoga postupka po objavljenom javnom pozivu, te je prijedloge uputila u Hrvatski sabor na donošenje.

Komentari (4)
  • Ekipa niš koristi , sram vas i stid bilo izdajnici....

    5. 5. 2018,   11:58
  • Jedino hdz vlast neumorno zapošljava svoje hdz uhljebe na velike plaće, a narod i sirotinja će sve to platiti, ali dokle? svi radno i strućno sposobni bježe iz države kao od kuge, a zašto?

    5. 5. 2018,   08:17
  • Sami uhljebi sramota .

    6. 5. 2018,   01:43