Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vladinim zrakoplovom prevezli srce za pacijenta iz Dubrave

Vozilom namijenjenim za potrebe transplantacije, uz osiguranu policijsku pratnju, srce je prevezeno do KB Dubrava, priopćili su iz MUP-a RH...

Zrakoplovom hrvatske Vlade u subotu je obavljen hitan medicinski prijevoz iz Zagreba u Graz i natrag, srca za transplantaciju, za hitnog pacijenta u Kliničkoj bolnici (KB) Dubrava, priopćeno je iz Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Operativni centar civilne zaštite u Ravnateljstvu civilne zaštite zaprimio je danas u 11,37 sati zahtjev koordinatora za transplantaciju iz Ministarstva zdravstva za hitnim medicinskim prijevozom iz Zagreba u Graz i natrag, za potrebe prijevoza organa srca za transplantaciju, za hitnog pacijenta u KB Dubrava.

Zrakoplov Vlade Republike Hrvatske je s liječničkim timom poletio iz Zagreba u 13,30 sati, a u Zračnu luku Zagreb sletio je u 17,40 sati.

Vozilom namijenjenim za potrebe transplantacije, uz osiguranu policijsku pratnju, srce je prevezeno do KB Dubrava, priopćili su iz MUP-a RH.

Tema: Hrvatska

Komentari (15)
  • Svaka cast ko se odluci na doniranje organa.

    15. 6. 2019,   22:23
  • Divnih li liječnika,dike Hrvatske . Koliko ih platiti? Zar život ima cijenu?

    15. 6. 2019,   21:24
  • kad nemaju civilnu službu i avione za tu namjenu...tako je i u afričkim zemljama pa se političari i generalisimusi pohvale

    16. 6. 2019,   07:19