Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlak mu uletio u auto: Nije ga vidio zbog zaleđenih stakala

None Foto: 3

Kako su ispričali svjedoci, vozač je opet izašao. pa se onesvijestio. Završio je u KBC-u Zagreb. Neslužbeno, imao je unutarnje krvarenje. Rezultati očevida još nisu objavljeni...

Stakla su mu bila prekrivena ledom. Kad ga je udarila lokomotiva, muškarac je izašao, pa se vratio upaliti auto. Bio je u šoku.

Ispričali su to očevici nakon teške prometne nesreće u četvrtak ujutro na zagrebačkom ranžirnom kolodvoru. Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je vozio preko jednog od prijelaza.

Vjerojatno nije vidio da mu u susret dolazi lokomotiva koja je vozila sporo. Zabila se u suvozačevu stranu, a auto je ostao visjeti na odbojniku.

NESREĆA U ZAGREBU Vlak udario auto: Vozač loše procijenio i završio u bolnici

Kako su ispričali svjedoci, vozač je opet izašao. pa se onesvijestio. Završio je u KBC-u Zagreb. Neslužbeno, imao je unutarnje krvarenje. Rezultati očevida još nisu objavljeni.

Komentari (44)
  • Jedan od onih vozača kojima je dovoljna rupica očišćenog leda kao da gledaju kroz špijunku na vratima. Na bočnim staklima može biti i lamperija,to im ionako ne treba.

    29. 11. 2018,   17:40
  • srećom da nije bilo suvozača..kak bi mu mu ovaj odbojnik lepo dal pusu

    29. 11. 2018,   17:58
  • Nije stradao zbog zaleđenih stakala, nego zbog vlastitog nemara i lijenosti. Nije odledio stakla , nego je krenuo u rizičnu vožnju sa bitno smanjenom vidljivosti .....Možda drugi put neće.

    29. 11. 2018,   18:18