Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlak naletio na auto u Požegi: Dvojica muškaraca ozlijeđena

None Foto: Franjo Lepan/24sata 3

Vozač Golfa nije stao na pružnom prijelazu koji je obilježen Andrijinim križem i znakom stop, u tom trenutku naišao je vlak iz smjera Velike i došlo je do bočnog udara

U petak oko 14.10 u Požegi na pružnom prijelazu u ulici Jurja Križanića, na tzv. Vojnoj cesti došlo je do naleta vlaka na osobni automobil VW Golf. U prometnoj su ozlijeđena dvojica muškaraca, vozač (57) i njegov suputnik (20).

Obojicu su prevezli u Opću županijsku bolnicu i izvan su životne opasnosti.

Vozač Golfa nije stao na pružnom prijelazu koji je obilježen Andrijinim križem i znakom stop, u tom trenutku naišao je vlak iz smjera Velike i došlo je do bočnog udara u automobil koji je od siline udara odbačen u kanal pored pruge. 

Komentari (23)
  • K i P nisu čak niti blizu da bi to bila greška pri tipkanju. To je neznanje što je kružni a što pružni prijelaz. Sada mogu dobiti još jedan žuti jer sam dodirnuo nedodirljive iz 24....

    12. 4. 2019,   16:53
  • Ja ne razumijem te ljude koji prelaze preko pruge . Bar je na tim prijelazima vidljivost dobra . Ako vidiš vlak stani i pričekaj 2 minute.Ali ne bolje biti baja i misliti da si brži od vlaka .

    12. 4. 2019,   17:39
  • tom prugom prođu dva vlaka dnevno

    12. 4. 2019,   18:29