Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Vlak naletio na auto: Vozačica pobjegla, prekinuli su promet...

U nesreći u blizini mjesta Boflan nije bilo ozlijeđenih. Vozačica auta je, bez da se zaustavila ispred pruge, prošla preko nje kada je njezin auto udario vlak. Pobjegla je, a policija ju je kasnije pronašla

U subotu oko 11 sati na prijelazu lokalne ceste preko željezničke pruge u blizini mjesta Bolfan, nedaleko Ludbrega, putnički vlak na relaciji Varaždin - Koprivnica, naletio je na automobil 55-godišnjakinje.

Ona se vozila iz smjera Bolfana prema Svetom Petru i dolaskom na prijelaz ceste preko željezničke pruge na kojem nema uređaja za zatvaranje prometa niti uređaja za davanje znakova kojima se najavljuje približavanje vlaka, nije se zaustavila ispred prijelaza, već je nastavila vožnju u trenutku dok je prugom naišao putnički vlak kojim je upravljao 54-godišnjak. 

Vlak je udario u auto, no nitko nije ozlijeđen i nastala je samo materijalna šteta. 

Vozačica se odvezla autom, bez da je s vlakovođom razmijenila podatke i pronađena je naknadno. Zbog očevida je željeznički promet bio u prekidu sat i pol. 

Komentari (4)
  • Ovu ni vlak nemre ubit ;-)

    6. 5. 2019,   18:18
  • i onda dode doma i muzu veli , e zgrebala sam ga malo

    6. 5. 2019,   12:39
  • Ovaj bijeg sa mjesta nesreće je bila jedna"jako inteligentna stvar".Još će na kraju reći da uopće ona nije bila u autu.....

    6. 5. 2019,   11:51