Obavijesti

News

Komentari 115

Strava: Vlak je smrskao auto, poginuo mlađi par iz Karlovca

Strava: Vlak je  smrskao auto, poginuo mlađi par iz Karlovca
9

Strojovođa teretnog vlaka koji je vozio iz Zagreba prema Rijeci bjesomučno je trubio. Auto je gurao 200-tinjak metara. Od vozila je ostala hrpa potpuno zgužvanog lima. Tijela unesrećenih izvlačili su vatrogasci

VIDEO

Čula sam strojovođu kako trubi, bilo mi je čudno zašto toliko trubi, a onda sam začula udarac i zvuk vlaka koji gura automobil po tračnicama, ispričala nam je šokirana mještanka Donjeg Zvečaja kraj Duge Rese.

POGLEDAJTE VIDEO:

Donji Zvečaj: u naletu teretnog vlaka smrtno stradao mladi par

Posted by 24sata on 18. veljače 2018

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Teretni vlak koji je vozio iz smjera Zagreba prema Rijeci u nedjelju je oko 12 sati na pružnom prijelazu udario u automobil u kojemu je bio mladi bračni par s područja Karlovca. Supružnicima nije bilo spasa. Teretni vlak udario je posred bočne strane njihova automobila te ih gurao 200-tinjak metara prije nego što se uspio zaustaviti. Od vozila je ostala samo hrpa lima. Stoga su na mjesto nesreće pozvali i vatrogasce kako bi izrezali lim te izvukli tijela unesrećenih iz vozila.
Kako su nam ispričali mještani, automobil sa supružnicima stajao je nasred pruge, na tračnicama. Vidio je to i strojovođa, zbog čega je i počeo bjesomučno trubiti.
No supružnici se nisu pomakli te je sudar bio neizbježan.
Je li im auto zapeo u snijegu, kao što neki sumnjaju, ili im se u krivom trenutku ugasio motor pa ga nisu mogli pokrenuti, trebalo bi se znati nakon očevida. Do završetka ovog izdanja novina policija je još utvrđivala identitet poginulog para. Neslužbeno se doznaje da imaju 30-ak godina i da su nedavno kupili kuću u naselju Osor. U trenutku naleta vlaka išli su prema naselju. Mještani ih znaju iz viđenja. Znali su dolaziti, kažu nam, i sređivati kuću koju su ondje nedavno kupili.
Ogorčeni su jer su na istome mjestu u veljači 2011. godine stradala dva mladića iz Duge Rese. Vlak je u punoj brzini udario u desnu bočnu stranu Škode te je odbacio u desetak metara duboki jarak pored pruge. Jedan od poginulih ostao je u smrskanom automobilu, dok je drugi ispao iz auta, piše Kaportal.
- Prijelaz je nepregledan.
S jedne strane je stijena, a s druge tračnice ulaze u zavoj pa je slaba preglednost. Tamo je samo Andrijin križ sa svjetlosnom signalizacijom, koja nekad ni ne radi - ljute se mještani.
Pričaju da u naselju ima puno vikendica, više od 300 objekata, te je ljeti jako prometno.
- Tražili smo od HŽ-a da tu postavi brklju, čak smo pisali i peticiju, ali očito im je skupo - jadaju se mještani. Kako doznajemo, u vrijeme nesreće signalizacija je radila.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 115
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.